• 2-0 Mels vd Brand (NLC'03 1)
  • 2-1 Dirk vd Berg (OKSV 1)
  • 3-1 Pieter vd Meerakker (NLC'03 1)
  • 4-1 Mels vd Brand (NLC'03 1)

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt voor de Competitiewedstrijd NLC'03 1 - OKSV 1.

De wedstrijd NLC'03 1-OKSV 1 eindigde in: 4-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Deso 1 op 21 april 2024. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5E: SSA/SJO VITA wint van Keldonk; NLC '03 wint matige pot

Bron: Kliknieuws

Keldonk is verder achterop geraakt in de titelstrijd door een 4-1 nederlaag op bezoek bij SSA/SJO VITA. Koploper SV Olland profiteerde maar ten dele want door het 2-2 gelijkspel tegen Irene is het verschil nu drie punten in het voordeel van SV Olland. MOSA '14 wist Deso in Oss te kloppen. Maaskantse Boys tegen Sportclub Loosbroek ging niet door vanwege een sterfgeval bij de thuisclub.

Keldonk in laatste kwart naar verliespartij
Een wedstrijd met twee gezichten want Keldonk was de eerste helft bovenliggend zonder groots te spelen. In de dertiende minuut werd het 0-1 toen Tom van de Broek op aangeven van Koen van Deurzen de VITA keeper passeerde. Keldonk dacht ook de 0-2 te maken maar deze treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel. Vlak voor rust ging een inzet van Willem Brouwer van VITA op de paal maar niet over de lijn. Na rust was VITA de betere ploeg. Maar een cruciaal moment was een uitbraak van Keldonk die een doelpunt opleverde maar wederom werd door buitenspel de treffer geannuleerd. Hierna kwam VITA ook nog met wat geluk aan de gelijkmaker want een bal verdween via het scheenbeen van Jan van de Acker van Keldonk over de doellijn. Enkele minuten later een goede aanval van VITA en op aangeven van Jaimy Knipping kon Giel van de Camp de thuisploeg op voorsprong schieten. Keldonk trachtte met man en macht om de 2-2 binnen te schieten maar het wilde niet meer lukken. In de blessuretijd wer het nog 4-2 door doelpunten van Willem Brouwer en Jordy Vestering. Ruud Fleskens, trainer van Keldonk, zag dat zijn ploeg er doorheen zat na deze domper en moet in komende weken de moraal weer zien op te krikken wil Keldonk de titel nog gaan pakken.

VCO wint van VV Gassel; MOSA '14 wint op bezoek bij Deso.
VCO had in de thuiswedstrijd geen moeite met vv Gassel en won met 3-0. MOSA '14 verraste Deso en won met 1-2. Doelpunten namens MOSA '14 werden gemaakt door Niek Ottenhof en Max de Hommel.

OKSV zit met kater na geflatteerd verlies tegen NLC '03
OKSV ging op bezoek bij NLC '03 met 4-1 onderuit. In de eerste helft was NLC '03 in het begin de betere ploeg en nam het al na zes minuten de 1-0 voorsprong via Pieter van de Meerakker. Na twintig minuten stopte de ploeg echter met voetballen en ging achteruit lopen. Met wat toeval kwam er toch een 2-0 voorsprong voor NLC '03 toen Mels van de Brand onverwacht uithaalde. Even later ook nog een penalty voor NLC '03 maar Niels van den Brand miste. OKSV kwam ondanks de 2-0 achterstand met een goed gevoel uit de kleedkamer en ging op zoek naar de aansluiting. Na een uur was het zover toen Dirk van de Berg de 2-1 maakte. Hierna werd aan OKSV een zuivere penalty onthouden. Toen in de 80e minuut Van de Meerakker de 3-1 maakte verdween het geloof in een goed resultaat bij OKSV en in de slotfase maakt Mitchell van Boxtel er zelfs nog 4-1 van waardoor deze matige wedstrijd van NLC '03 een geflatteerde stand op het scorebord liet zien.