14 mei 2015

De wedstrijd OKSV 1-SCV'58 1 eindigde in: 3-2.

6D: SCV'58 verliest, maar heeft nog hoop

Bron: KlikSport.nl

OVERLANGEL - OKSV heeft sportieve revanche genomen voor de 4-0 nederlaag tegen Irene van afgelopen zondag. Vandaag werd SCV'58 met 3-2 aan de kant gezet. De Velpenaren hebben nu zondag een klein wonder nodig om de finale van de nacompetitie te halen.

In Overlangel leek de thuisploeg uit te lopen naar een ruime overwinning. Na 50 minuten stond het al 3-0 door goals van Rick Reijs, Niek Selten en opnieuw Reijs. SCV'58 kreeg in die periode ook kansen, maar kwam niet tot scoren. In de tweede helft kwamen de mannen van trainer Jeroen Denissen terug in de wedstrijd. Via Harold van Thiel en Gavin Woesthoff werd het 3-2, maar verder kwam SCV'58 niet. Voor OKSV zit het seizoen er op, de Velpenaren mogen nog hopen op de finale. Bij een 3-0 overwinning zondag op Irene is dat een feit. SCV'58-trainer Jeroen Denissen: "We hebben in ieder geval laten zien dat we terecht in de nacompetitie zitten."