Wedstrijden 2006/2007

OKSV C1 - SBV C1
Uitslag: 6-0

18 november 2006

De competitiewedstrijd OKSV C1 - SBV C1 stond om 14:30 uur op het programma. De wedstrijd werd gespeeld op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel.

De wedstrijd OKSV C1-SBV C1 eindigde in: 6-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV C1 wordt gespeeld thuis tegen UDI'19/Beter Bed C4 op 25 november 2006. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

OKSV C1-SBV C1 6-0: Eindelijk ‘de 0’ voor Frank en 6 verschillende doelpuntenmakers

Afgelopen zaterdag heeft OKSV C1 een simpele overwinning geboekt op hekkensluiter SBV uit Haren. Zonder de zieke Luuk en de afwezige Jonathan, maar met de teruggekeerde Jarno en ‘vrije’ Rick Reijs, werd er ‘fris en fruitig’ op de aanval gespeeld en fel verdedigd.
Ook speelden we voor het eerst dit seizoen op ‘de 0’ en viel er een zware last van de brede schouders van Frank.

Wederom gingen we scherp van start met de bedoeling de tegenstander te overrompelen. Dat lukte, want binnen 5 minuten was het al 2-0.
Bjorn maakte zijn eerste treffer van het seizoen op aangeven van Rick. En een paar minuten later was het Rick zelf, die een vrije trap van Erwin tot doelpunt promoveerde.
Daarna kregen we kansen te over, maar duurde het tot de 31e minuut voordat Erwin van afstand, met links, de bal linksboven in de hoek krulde.
In de tussentijd had Frank de enige keer dat hij vóór rust in actie moest komen, uitstekend gereageerd en daarmee een bijna zeker doelpunt voorkomen. Die redding had hij echt even nodig en de opluchting was dan ook van zijn gezicht te scheppen.

Na rust, met Roel op de plek van Rick, werd er opnieuw fel gestart. En zo tekende Kevin in de 4e minuut na rust de 4-0 aan, nadat hij de bal in de rebound koeltjes binnenschoot. Zes minuten later zorgde Roel na een lange rush, voor de 5-0 en de 6-0 kwam 12 minuten voor tijd van Job, die goed binnentikte, nadat een schot van Erwin was geblockt.

Daarna kreeg SBV nog 2 kansen op een tegentreffer, maar beide keren was Frank alert en bleef het 6-0.

Volgende week spelen we onze laatste wedstrijd voor de winterstop, thuis tegen Udi. Hopelijk kunnen we onze goede vorm vasthouden en zit er misschien een tweede plaats op de ranglijst in.