0-3
0-4
0-5
1-5 John Voet (pen)

OKSV 1 heeft vandaag een thuiswedstrijd afgewerkt tegen Avesteyn 1. De wedstrijd werd gespeeld om 14:30 uur en was onder leiding van scheidsrechter P.J. Lucassen. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel.

De wedstrijd OKSV 1-Avesteyn 1 eindigde in: 1-6.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen WHV 1 op 22 april 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Ulysses verzekert zich met winst van langer verblijf in vijfde klasse

Bron: Brabants Dagblad

OKSV verspeelt de laatste kans op lijfsbehoud: 1-5.

OKSV - Avesteyn 1-5 (0-2).
OKSV verspeelde gisteren met het verlies tegen Avesteyn de laatste kans op lijfsbehoud in de vijfde klasse. Via twee treffers van Ties van der Heijde namen de bezoekers een comfortabele voorsprong, die even later verder werd uitgebouwd met nog drie treffers.

Ravenstein - Ulysses 1-2 ( 1- 1).
De Megenaren hadden aan een gelijkspel voldoende om zich veilig te spelen en lange tijd leek het daar ook op af te stevenen. Dit veranderde toen Pierre Seelen tien minuten voor het einde de 1-2 binnenknikte uit een voorzet van Remy van de Camp. De assist op de 0- 1 van Dennis Derks was ook afkomstig van de schoen van Van de Camp, die daarmee weer eens zijn waarde voor Ulysses bewees

WHV - Boskant 1-3 (1-3).
Tijdens de rust stond de uiteindelijke uitslag al op het scorebord. Koploper Boskant kwam binnen vijf minuten al op voorsprong via Roel Brans. Diezelfde Brans zorgde eveneens voor de 0-2, Maarten van den Berk maakte er 0-3 van.

Maaskantse Boys - FC Schadewijk 0- 2 (0-0).
Schadewijk maakte de dienst uit. Een enkele keer stond de lat een openingstreffer in de weg. Tien minuten na rust was het Ibbi Dundaf die alsnog de verdiende 0-1 maakte. De scheidsrechter liet bijna honderd minuten voetballen. Gerard Quekel verdubbelde de score.

NLC’03 - Vorstenbossche Boys 0-3 (0-2).
NLC werd gisteren overklast door de bezoekers uit Vorstenbosch. De verdediging van de thuisploeg werd constant onder druk gezet, wat uiteindelijk leidde tot de openingstreffer van Michel Dominicus. Rob van Vugt verzorgde de 0- 2 en Lee van Kessel completeerde de score.