Logo OKSV

SBV 1 - OKSV 1 (2-3)

21 mei 2006

Van onze verslaggever paul van de burgt :

Voorbeschouwing:

Jean Paul zat vandaag op de bank en zou zeker nog invallen. Vandaag moet het dan gebeuren, in de competitie hebben we 2x een beetje ongelukkig verloren van Haren dus .....................

Opstelling OKSV 1 (1-3-4-2):

Arno
Jochem
Jeroen
Joan
Thomas
Bart
John
Dirk-Jan
Ferry
Rogier
Paul

Wissels:

38 min Jean-Paul voor Thomas
78 min Vincent voor John
90 min Tom voor Vincent

Doelpuntenmakers:

25 min 0-1 Bart
42 min 1-1 SBV 1
82 min 2-1 SBV 1 (penalty)
93 min 2-2 Bart
100 min 2-3 Bart (penalty)

Gele kaarten:

dirk jan, rogier

Wedstrijdverslag:

SBV startte fel en zet meteen druk. We zaten zwaar in de problemen: er werd niet goed gedekt en duels gingen veelal verloren. Haren kregen enkele grote kansen en mede door Arno (hij had zijn engeltje vandaag bij) bleven we overeind in het eerste kwartier.

Na deze stormloop ging de Harense wind wat liggen en kwamen wij ook af en toe in de buurt van het Harense doel. Vooral via spelhervattingen waren we enkele keren dreigend voor het doel.

In de 25 minuut zetten Ferry en Paul een aanval op via links en werd de 0-1 door Bart Vos zeer beheerst binnengeschoten. Dit was een enorme opsteker en we gingen na dit doelpunt ook beter spelen. De achterhoede had de zaken weer onder controle. In de 35 minuut moest Thomas uitvallen door een ongelukkige botsing en kwam Jean Paul het veld in.

Het leek erop alsof we met een comfortabele 0-1 gingen rusten maar helaas. Uit een voorzet viel de 1-1 zeer ongelukkig voor ons binnen en zorgde voor een beetje twijfel in het team.

Ook in de 2e helft start SBV fel en door de druk kregen we de bal maar niet weg. In tegenstelling tot de eerste helft leidde het nu niet tot hele grote kansen voor Haren en het leek goed te komen voor OKSV.

Haren nam meer en meer risico achterin maar slaagde er niet in om nog te scoren uit de kansjes die ze kregen. Ook wij kregen enkele kansen en hadden ook zeker een penalty verdient nadat Paul onderuit werd gehaald in de 16.

8 minuten voor het verstrijken van de tiijd sloeg het noodlot toe. SBV kreeg (nadruk op kreeg) een penalty en scoorden de voor hun zo gewenste treffer. Een klein drame voor OKSV dreigde, maar gelukkig hebben wij Bart.

Een paar minuten in blessuretijd zag hij vanuit zijn ooghoek de keeper iets te ver voor de goal staan en strafte dit foutje onmiddelijk af:2-2. Iedereen ging compleet uit zijn dak en stormde op de doelpuntenmaker af.

Er werd nog behoorlijk wat tijd bijgetrokken door de scheidsrechter en er kwam maar geen eind aan de wedstrijd. Kijk en dat is nou het verschil tussen winnen en verliezen. Na de tegenslag van de penalty gingen we gewoon door en kregen loon naar werken. SBV gaf het na de 2-2 meteen op en dan win je dus ook niet!!!!!!

In de 100 minuut was het gedaan: OKSV kreeg een penalty en Bart Vos schoot deze perfect binnen: 2-3 en de promotie is een feit.

Promotie, wie had dat aan het begin van het seizoen gedacht. We hebben het gedaan met een groep die inmiddels meer is dan een elftal. We gaan voor elkaar door het vuur en weten waar we goed en minder goed in zijn.

Volgend jaar zien we wel weer, tot die tijd lopen wij weer met de borst vooruit:

OKSV staat weer op de kaart!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt voor de wedstrijd SBV 1 - OKSV 1.

De wedstrijd SBV 1-OKSV 1 eindigde in: 2-3.


OKSV promoveert in blessuretijd

Bron: http://www.brabantsdagblad.nl/

Maandag 22 mei 2006 - Haren - OKSV speelt het volgende seizoen in de vijfde klasse. In Haren werd SBV met 2-3 verslagen. Na negentig minuten stond er echter nog de stand van 2-1 op het scorebord. Bij die stand zou de thuisploeg promoveren.
Voorzichtig waren de SBV-spelers dan ook al het feestje aan het vieren. Uiteindelijk beschikte OKSV alsnog over de langste adem. Ver in blessuretijd viel de gelijkmaker, die al voldoende zou zijn voor promotie. Een penalty besliste definitief de partij en bezorgde OKSV een 2-3 overwinning.


Mokerslag voor S.B.V

Bron: http://www.sbvharen.nl/

De opdracht vooraf was duidelijk: alleen bij een overwinning zou SBV promoveren naar de 5de klasse.De tegenstander, het veel lagere geklasseerde OKSV, die had eigenlijk niets te verliezen en kon vrijuit voetballen. SBV kwam heel sterk uit de startblokken en creŽerde in de eerste 10 minuten al 4 doelrijpe kansen. Een schot op de lat van Frank Walraven, meteen daarna kwam Paul de Louw oog in oog met de doelman maar helaas ook hij wist niet de 1-0 voor SBV op het bord te brengen, 2 minuten later was het Roy van de Camp die de onderkant van de lat trof en deze bal zou de doellijn gepasseerd geweest zijn maar helaas werd dit door het arbitrale trio niet waargenomen .Enkele minuten later was het wederom Frank Walraven die een mooie kopkans niet kon verzilveren en zo bleef de 0-0 op het score-bord.staan. Daarna kon OKSV wat onder de druk uit komen en ging de strijd gelijk op. OKSV kwam wel wat meer in de buurt van het Harense doel maar kon toch nog niet echt gevaarlijk worden. Toch was het de ploeg uit Overlangel die de 0-1 op het bord bracht een flinke streep door de rekening van de Harense ploeg.Nu moesten ze nog meer op jacht gaan naar doelpunten voor de uiteindelijke overwinning. Het geluk zat even mee, een vrije trap van Paul de Louw verdween die via de lat en kluts achter de doelman van OKSV: 1- en dit zou tevens de ruststand zijn.2de Helft.

SBV bleef de aanval zoeken, bleef zoeken naar het 2de doelpunt. OKSV beperkte zich tot verdedigen en de lange bal hanteren op hun spitsen. Maar ditmaal liet de achterhoede weinig steekjes vallen de verdediging stond goed Menno Hornman stond uitstekend te spelen net zoals Mark Megens ook het centrale duo Stefan en Roel stonden hun mannetje.. De tijd begon langzaam de grootste vijand te worden. Maar door een mooie combinatie en een individuele actie van Roy van de Camp werd laatstgenoemde onreglementair neergelegd binnen de 16 meter: penalty! Met nog een kleine 5 minuten op de klok was het een ideaal moment.Berry Knipping nam plaats acher de bal, en hij deed wat hij moest doen. Beheerst schoot hij de 2-1 binnen. Voldoende voor promotie naar de 5de klasse. Inmiddels was de officiŽle tijd versterken maar er volgde nog een mooie actie. Andy van Schijndel brak door op links en kwam in een mooie scoringspositie maar wat hij dit jaar wel vaak deed verzuimde hij nu: de 3-1 bleef uit.De wedstrijd had inmiddels al lang afgelopen moeten zijn, ruim 5 minuten zaten we al in blessure tijd .De scheids wou maar niet affluiten. Ook SBV voetbalt nu niet meer weg is weg. OKSV ramt alles naar voren en de tijd tikt maar verder en verder. Nog 1 bal voor de goal van SBV en dan gebeurd het: de bal valt uit een onmogelijke hoek bij de tweede bal paal binne:. 2-2 Deze mokerslag is hard heel hard voor alles wat SBV ademt.De penalty die daarna nog volgde voor OKSV was niet meer van waarde 2-3.

Dan volgt toch eindelijk het eindsignaal, een zware slag spelers zakken in elkaar. De vele supporters zijn zichtbaar ontdaan, zeker gezien de tijdstippen waarop de 2-2 en 2-3 vielen, hoe kan dit nou?

Het is SBV wederom niet gelukt ,wel hebben ze een groot compliment verdient er is voor gestreden en er is voor geknokt. SBV heeft niet gekregen waar het dit jaar recht op had en dat was promotie.Dan dus maar de laatste strohalm vastgrijpen en proberen alsnog promotie af te dwingen. Het zal niet mee vallen voor onze jongens om zich nog 2 keer op te laden na deze enorme domper. Toch gaan we op Hemelvaartsdag vol goede moed naar Langenboom om daar te strijden tegen Handel. Blijf onze jongens steunen en kom ook, aanvang 14:30 uur.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps