Wedstrijden 2005/2006

Herpinia C1 - OKSV C1
Uitslag: 9-2

14 januari 2006

Het was weer zover, de winterstop was voorbij en de 2e competitie helft kwam er aan dus werd het tijd voor een oefenwedstrijd ditmaal tegen OKSV Overlangel de eeuwige aartsrivaal. In het begin van de wedstrijd ging het ook gelijk op totdat Stan de Kleijn de 1-0 er in schoot daarna ging het snel door doelpunten van Niels vd Linden en Falco (2x) werd het al gauw 4-0. De 2e helft begon net als de 1e en het ging wederom gelijk op totdat Nick Vogels, Falco de Klerk, Stan de Kleijn en Bjorn voor 8-0 zorgde. OKSV kwam toch weer iets meer in de wedstrijd en scoorde de 8-1 maar door wederom een doelpunt van Nick Vogels werd het 9-1. Maar OKSV zocht naar een doelpunt en vond er ook nog 1 , 9-2. Herpinia ging met 10 man verder om Roy v. Thiel te sparen voor de competitie. Maar toch vonden ze het doel door een mooi schot over de keeper van Erwin. 10-2 was ook de eindstand.