Wedstrijden 2005/2006

HVCH F3 - OKSV F1
Uitslag: 3-5

22 april 2006

De competitiewedstrijd HVCH F3 - OKSV F1 stond om 09:15 uur op het programma. De wedstrijd werd gespeeld op het De Braaken in Heesch. Al snel werd er tegen een 1-0 achterstand aangekeken.

Omdat dit ook al in eerdere wedstrijden gebeurd was raakten de jongens niet van slag. Joris P had een geweldige zaterdag en scoorde voor rust nog met een onvervalste hattrick zodat we met 3-1 konden gaan rusten. Na rust kwam HVCH sterk opzetten en scoorden uit een corner: 2-3.
Door een goede inzet van iedereen en goed spelinzicht van Dirk werd Wouter vrij voor de keeper gezet: 2-4.
Gastspeler Mike, geleend van F2 omdat er blessures waren, bekroonde een goede wedstrijd met een prachtig doelpunt: 2-5.
In de slotfase kwam HVCH nog sterk opzetten. Met gevaar voor eigen leven kon Teun nog een doelpunt voorkomen maar moest toch nog 1x vissen: 3-5.
Een verdiende en goede overwinning. Nog twee westrijden te gaan..................

De wedstrijd HVCH F3-OKSV F1 eindigde in: 3-5.