27e min. 1-1
36e min. 2-1 eigen doelpunt
68e min. 3-1 Erwin
70 + 5 min. 3-2

Competitie in stijl afgesloten!! Veel toeschouwers genieten van een spannende wedstrijd.

Met de 3-2 overwinning van afgelopen zaterdag zijn we erin geslaagd een goed seizoen, een passend slot te geven. In een aantrekkelijke wedstrijd werd kampioenskandidaat DAW C2 geklopt.
In het begin van de wedstrijd was het spel van beide kanten rommelig. Dit kwam vooral door het feit dat er scherp werd gespeeld en er felle duels werden uitgevochten, waardoor langdurig balbezit bijna onmogelijk was. Omdat OKSV op het middenveld en achterin de zaken goed op orde had, was de tegenstander nauwelijks gevaarlijk. Het was dan ook terecht dat Niek in de 11e minuut de score opende. Na goed voorbereidend werk van Erwin en Roel, kreeg Job 2 kansen om in te schieten. Beide keren werden de schoten geblokt, maar bij de derde poging was Niek attent en schoot de bal vanaf 3 meter binnen.
In de periode daarna bleef OKSV controle houden. DAW was een aantal keren dreigend, maar dat leidde geen enkele keer tot gevaar voor ons doel. Jammer genoeg werd een doelpunt van ons wegens vermeend buitenspel afgekeurd en konden we onze marge niet vergroten. Het was dan ook erg zuur dat een vrije trap vanaf het middenveld precies tussen de achterhoede en de keeper landde en over onze keeper,die uit zijn doel kwam, heen stuitte en tot de 1-1 leidde.
Het positieve was dat er nog voordat er werd afgetrapt, stemmen opgingen die zeiden dat er niet hetzelfde als vorige week tegen UDi mocht gebeuren. M.a.w. 'een schepje erop' en 'gas geven'! Dit ging goed, waardoor we met een gevoel dat het beter kon, gingen rusten.
In de rust geprobeerd de zaken die goed en minder gingen te benoemen, en daar in de tweede 35 minuten ons voordeel mee te doen.
Dit wierp in de eerste minuut na rust al zijn vruchten af. Want de eerste de beste aanval werd, met name door goed doorzetten van Perr, in eigen doel geschoten. Daarna hebben we nog een paar prima mogelijkheden laten liggen. Daardoor bleef DAW geloven in een gelijk spel (of zelfs meer). Ze gingen met meer risico spelen en het was voor ons lastig om onder de druk vandaan te komen. We kwamen er nog wel een paar keer goed uit en waren op die manier gevaarlijk, maar de 3-1 bleef uit. Vijf minuten voor tijd was er fantastische redding van Frank nodig om op voorsprong te blijven en DAW raakte ook nog eens de paal.
In de op één na laatste minuut was het uiteindelijk Erwin die en bal vanaf 30 meter in één keer op doel schoot en (via de keeper) scoorde. Daarmee was de wedstrijd beslist. Ruim in blessuretijd kreeg DAW nog een penalty, omdat Luuk de bal met de hand uit het doel tikte. De penalty werd benut, maar nadat we hadden afgetrapt floot Jan voor het einde en waren de drie zwaarbevochten punten binnen.
Hiermee hebben we het seizoen op een waardige manier afgesloten. Met een kampioenschap voor de winterstop en met maar liefst 128 doelpunten in 20 wedstrijden hebben we het fraaie gemiddelde van bijna 6,5 goal per wedstrijd gehaald. Wat betekent dat we om de 11 minuten een doelpunt hebben gescoord. Dat zijn mooie cijfers om met trots op terug te kijken.
Volgend seizoen valt het elftal jammergenoeg uitelkaar, om waarschijnlijk het seizoen daarna weer bijelkaar te komen. Maar daar moeten we niet te lang bij stilstaan. Op 13 mei gaan we naar Nuland om een toernooi te spelen. Ons doel daar is om lekker te voetballen en zo hoog mogelijk te eindigen.

We willen alle trouwe supporters bedanken voor hun support. Peter en Wies bedanken voor 'het regelwerk'. Jan en Tiny bedanken voor het leiden van onze thuiswedstrijden en als laatste Sjoerd, Kevin en Roy bedanken voor hun invalbeuren.