Logo OKSV

OKSV C1 - WHV C1 (3-2)

12 november 2005

Van onze verslaggever jeroen :

Voorbeschouwing:

De strijd om de koppositie gaat onvermindert door. Thuis tegen WHV uit Loosbroek winnen, zou een volgende stap op weg naar het kampioenschap betekenen. Maar gezien de stand op ranglijst, waar WHV op3 punten achterstand staat, zou het weleens lastig kunnen worden. Dus er moest 'geknald' worden!!

Opstelling OKSV C1 (4-3-3):

Frank
Niek
Cas
Luuk
Ted
Tymon
Perr
Jasper
Job
Roel
Rick R

Wissels:

Ren voor Cas
Rick B voor Ted
Erwin voor Perr

Doelpuntenmakers:

1-0 Cas
2-0 Rick R
2-1
3-1 Luuk
3-2

Wedstrijdverslag:

BLOED, ZWEET en TRANEN!!!
Dat mag de conclusie zijn na de zwaarbevochten overwinning op WHV. Een ploeg die het ons op baisis van een overwicht aan kracht, kilo's en lengte, zr lastig maakte.
In de eerste helft zijn we er nog wel in geslaagd om goed te voetballen. De tweede helft eigenlijk niet meer. Daarom was de voorsprong voor rust niet onverdiend. Een afstandschot van Cas, dat letterlijk uit de lucht kwam vallen, en een rebound van Rick op een schot van Roel, gaven een 2-0 voorsprong. En minuut voor rust scoorde WHV tegen, waardoor een comfortabele voorsprong voor een deel uit handen werd gegeven.
Na de rust begonnen we goed, de scherpte in de duels was prima. De 3-1, een prima kopbal van Luuk na een goede voorzet van broerlief, gaf weer wat hoop en lucht. Maar WHV bleek een moeilijke ploeg om tegen te voetballen. Naarmate de krachten bij ons wegvloeiden, gaf de fysieke kracht van de tegenstander ons steeds meer problemen. We kwamen nauwelijks onder de druk uit en moesten het steeds vaker afleggen in de duels.
De 3-2, na een ongelukkige actie van onze doelman, was daarom een goede afspiegeling van de verhouding in het veld op dat moment.
Daarna hebben we nog dik 20 minuten onder druk gestaan, maar dankzij een aantal staaltjes van goed verdedigen hebben we onze ongeslagen status vast weten te houden.
Voor sommige jongens is dit een zeer waardevolle les geweest. Voetballen vereist namelijk de gehele wedstrijd 100% concentratie en inzet. Als dat niet allemaal optimaal is, maar je stapt toch als winnaar van het veld, dan mag je niet mopperen. Dus dat doen we ook niet!!!
Woensdagavond gaan we vriendschappelijk voetballen in en tegen Herpinia. En volgende week zaterdag krijgen we nog een lastige 'hobbel' in Vinkel. Supporters bedankt! Gaan jullie k mee naar Vinkel??

[ Terug ]


© Copyright 2001-2020 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps