5-1 Chris (ed.)
6-1

Gele kaarten

Dirk-Jan en Jeroen

OKSV begon zeer slecht aan de derby tegen SBV. We werden op veel posities aan alle kanten voorbij gelopen, en dat leverde Haren in de 5e min het eerste doelpunte op. Helaas hadden we te lang nodig om in de wedstrijd te komen en dat resulteerde in een dramatisch half uurtje. In de 13e, 22e en 32e minuut scoorde Haren opnieuw en stond het dus 4-0!! Na de 4-0 konden we ons enigszins herstellen in de zin dat we geen goals meer weggaven.
In de 2e helft waren beide teams aan elkaar gewaagd, en de eerste kansen waren zelfs voor ons. Uiteindelijk scoorde Ferry Voet met een prachtig doelpunt 4-1. De goed keepende Arno voorkwam de 5-1 door een penalty klemvast te pakken. Helaas voor ons volgde de 5-1 en zelfs de 6-1 nog en bezorgde SBV ons een stevige kater!!
Conclusie: snel vergeten en dinsdag en donderdag weer lekker trainen.

SBV verrast met 6-1 zege op OKSV

Bron: Brabants Dagblad

SBV - OKSV 6-1 (4-0).
Het Harense SBV speelde een ongekende eerste helft. OKSV stond er bij en keek er naar. Vijf grote kansen kregen de Harenaren, vier werden er omgezet in een doelpunt. Na de pauze probeerde OKSV zich te herpakken. SBV bleef de betere ploeg, miste een strafschop en scoordetwee treffers. OKSV stelde daar welgeteld een doelpunt tegenover.

NLC'03 - GVV'57 2-1 (0-1).
NLC'03 en GVV'57 kregen in de eerste helft weinig kansen. Vlak voor rust trof Johan Verhaaren met een afstandsschot doel voor GVV'57. Halverwege de tweede helft scoorde John van Soest de gelijkmaker. In de slotseconden pakte NLC'03 de volle buit dankzij een mooi doelpunt van Sjaak-Pieter van Es.

Heerewaarden - Estria 0-3 (0-2).
Estria nam al snel afstand van Heerewaarden. Door treffers van Edwin van Creij en Feery van Beesd was het na een dik kwartier al 0-2. Hoewel de score anders doet vermoeden, gaf Heerewaarden voetballend niet veel toe. De slagvaardigheid ontbrak echter bij de gastheren, want zelfs een stafschop werd niet benut. De 0-3 in de slotfase was alleen nog maar belangrijk voor de statistieken.

SCV'58 - SDDL 0-2 (0-2).
SDDL boekte een terechte zege. In de eerste helft was de ploeg beduidend sterker dan SCV'58. Toch duurde het tot de 35e minuut voordat de score geopend werd door Bart Adriaans vanaf elf meter. In de 44e minuut kreeg SDDL een indirecte vrije trap op drie meter van het doel van SCV'58, omdat de doelman een terugspeelbal in de handen pakte. Bart Adriaans was wederom doeltreffend.

OVC'63 - Macharen 2-0 (0-0).
Na twee nederlagen op rij pakte OVC'63 weer eens drie punten. Van meet af aan hadden de Oijenaren het intitiatief, maar Macharen hield lang stand zodat er met 0-0 werd gerust. OVC ging op dezelfde voet verder als waar het de eerste helft geëindigd was. Mark Verhaar trof eindelijk doel in de 55e minuut. Michel van Mook volgde kort daarop zijn voorbeeld en zorgde voor de 2-0.

DESO - SIOL 1-6 (0-3).
SIOL beleefde een gemakkelijk middagje tegen het Osse DESO. Al na een minuut lag de eerste bal in het Osse doel. Na een kwartier kreeg een speler van DESO rood en SIOL een strafschop, wat resulteerde in de 2-0. De wedstrijd was daarmee al min of meer beslist. SIOL kon aan het doelsaldo gaan werken, terwijl DESO probeerde de schade te beperken.