Dennis
Rogier
Paul

Wissels

80 min Arjen voor Jean-Paul

geen

Dit keer speelden we in een iets andere opstelling dan vorige wedstrijden en dit liep uitstekend in de eerste helft. Al in de 10 minuut scoorden we nadat Dennis een prima voorzet van John laag binnenschoof. OKSV combineerde bij vlagen goed van achteruit, iets dat de laatste weken niet goed lukte. Oijen had geen vat op de organisatie en bleef zich beperken tot het spelen van de diepe bal. Dit loste onze achterhoede goed op en er werden geen kansen weggeven.
Wat ons helaas niet lukte was het maken van meer doelpunten zodat de wedstrijd al voor de rust beslist zou zijn. Voorin waren we te onrustig en was de drang naar de goal te groot. Met een 1-0 voorsprong gingen we rusten.
Na rust hadden de gasten veel meer van het spel en kwamen we er maar moeizaam uit. De vrees van ons allen kwam uit: de 1-1 viel, wederom een van richting veranderde vrije trap. Om moedeloos van te worden.
Na de 1-1 ging het spel op en neer en het spel was van beide partijen niet al te best. De beste kansen waren voor OKSV en in de 80 minuut scoorde good old Johnny Voet op prachtige wijze de bevrijdende 2-1, althans dat had zo moeten zijn. Het leek alsof we onze eerste punten op eigen veld binnen gingen halen. Helaas 2 onachtzaamheden achterin en dat straftte OVC genadeloos af.
Tja wat te zeggen op dit onnodige verlies. Winnen doe je als team en dus verliezen ook. Het enige wat we kunnen doen is in ons eigen kunnen blijven geloven en misschien is het wel nodig om de disipline wat aan te scherpen.