Logo OKSV

OKSV 1 - VCO 1 (4-0)

9 april 2006

Van onze verslaggever Paul van de Burgt :

Voorbeschouwing:

Uit hadden we 2 punten verspeeld op VCO, we hadden dus iets goed te maken. Doel was om snel een goal te scoren om het verzet van VCO te breken

Opstelling OKSV 1 (1-3-4-2):

arno
jochem
thomas
joan
jeroen
bart
john
dirk jan
ferry
rogier
paul

Wissels:

72 min jean paul voor dirk jan
82 min arjen voor rogier

Doelpuntenmakers:

8 min 1-0 Rogier
23 min 2-0 John
38 min 3-0 Rogier
62 min 4-0 Rogier

Gele kaarten:

jeroen

Wedstrijdverslag:

De afspraak was om fel te beginnen en snel te scoren tegen VCO dat in de uitwedstrijd echt wel te pakken was. Dat fel beginnen lukte niet helemaal, het was VCO dat enigszins verrassend af en toe voor de goal verscheen.

Uit een corner kopte Rogier op fraaie wijze de 1-0 binnen. Het lukt ons niet om echt druk te zetten op de verdediging van VCO. De ruimte was beperkt en daar hadden we moeite. Uit een vrije trap scoorde John met een beetje mazzel (maar dat dwing je af!!!) de 2-0 en was de wedstrijd bijna binnen.

Een zeer hard werkende en geconcentreerd spelende Rogier van der Linden scoorde voor de rust nog voor de beslissende treffer, 3-0.

Na rust konden we geen vuist meer maken en werd de wedstrijd een beetje rommelig. In de 60 minuut ging de wedstrijd definitief op slot toen Rogier attent reageerde op een iets te scherpe voorzet van Ferry.

De punten waren binnen en de overwinning was vrij eenvoudig door de snelle doelpunten. Soms heb je heel veel kansen nodig, vandaag waren we in de persoon van Rogier vrij slagvaardig en dat maakt in deze klasse het verschil.


OKSV kent genade met zwak VCO

Bron: http://www.brabantsdagblad.nl/

OKSV wilde snel scoren tegen hekkensluiter VCO. De 1-0 van Rogier van de Linden na tien minuten kwam dan ook goed uit. John Voet en opnieuw Van der Linden zorgden voor de 3-0 ruststand. Na de pauze kende OKSV genade met VCO, want alleen Van der Linden pikte nog een doelpuntje mee.

SBV kan ook niet op tegen Deso en Damen
Zoals veel teams dit seizoen kon ook SBV niet op tegen DESO en Henk Damen. De Harenaren verloren met 2-4.
„Een helft lang konden we het DESO moeilijk maken“, aldus Jos van Breda namens SBV. „Daarna was het de Henk Damen-show!“ Een snelle voorsprong van SBV, treffer Andy van Schijndel, werd al even snel tenietgedaan door Henk Damen. In de tweede helft was Damen niet meer af te stoppen en scoorde na de 1-2 van Adnan, zelf de 1-3 en 1-4. De strafschop van Heule in de slotfase betekende 2-4.

Estria met duidelijke cijfers onderuit
Estria ging in Cuijk pijnlijk hard met 5-2 onderuit. Toch kwam de ploeg op voorsprong door een van richting veranderd schot van Peters. Tot halverwege de wedstrijd hield Estria nog stand (1-1). Daarna stapelde Estria fout op fout en liep SIOL uit naar 5-1. In blessuretijd was het Peters die nog 5-2 aan liet tekenen.

SCV’58 en OVC’63 houden het op remise
De middenmoters SCV’58 en OVC’63 speelden met 3-3 gelijk. De Oijenaren scoorden binnen twintig minuten tweemaal, maar nog voor rust was het SCV’58 dat de dans leidde door doelpunten van Van Leuken, Verhallen en Jansen. In de tweede helft ging de strijd gelijk op en kwam OVC’63 weer op gelijke hoogte, waarmee beide ploegen vrede hadden.

Macharen maatje te klein voor Vianen
Een halve wedstrijd lang bood Macharen goed tegenstand aan het sterke Vianen Vooruit. Dat werd in de eerste helft nauwelijks gevaarlijk, maar na rust was de ploeg des te beter op dreef en liep snel uit naar 3-0. Rens van de Heuvel scoorde de zogenaamde eretreffer voor Macharen.

Beenbreuk oorzaak staken wedstrijd
De wedstrijd tussen GVV’57 en De Rakt werd al snel gestaakt, doordat een speler van De Rakt bij een duel zijn been brak. De Rakt kwam via Van Delft op voorsprong, waarna GVV’57 erg aandrong. Toen na een kwartier Van de Berg van De Rakt bij een duel met Tim Rensen zijn been brak, werd in overleg met beide teams de wedstrijd gestaakt.
OKSV 1 heeft vandaag een thuiswedstrijd afgewerkt tegen VCO 1. De wedstrijd werd gespeeld om 14:30 uur en was onder leiding van scheidsrechter J.M.H. van de Kamp. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel.

De wedstrijd OKSV 1-VCO 1 eindigde in: 4-0.
VCO 1 verliest met gehavend team

Bron: http://www.voetbalcluboventje.web-log.nl/

VCO had het aan zichzelf te danken dat het afgelopen weekend met 4-0 van OKSV 1 verloren heeft. VCO begon gehavend aan de wedstrijd door het ontbreken van 4 basisspelers. Er werd vrij aardig aan de wedstrijd begonnen met 2 kansen in de eerste 5 min. voor VCO. Deze werden echter niet benut. OKSV wist echter wel te scoren nadat de scheidsrechter enkele twijfelachtige vrije trappen toekende. OKSV nam deze vrije trappen snel en een onoplettend VCO werd in de 7e min. snel afgestraft doordat een van deze vrije trappen door VCO tot corner verwerkt werd en deze corner goed ingekopt werd. In de 25e min. belande een 2x van richting veranderde vrije trap achter de keeper van VCO. De 2-0 stond op het bord. In de 40e min. werd een goede aanval van OKSV fraai afgerond met de 3-0. Na de rust was het een gelijk opgaande strijd waarin VCO het spel wat beter in handen kreeg. Toch was het in de 53e min. wederom OKSV die uit een mislukte voorzet, die op de paal belandde, simpel de 4-0 kon intikken. Hierna was de wedstrijd gespeeld en werden er weinig kansen meer weggegeven.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps