• OKSV 1 (e.d.) (Ruwaard 1)
  • Rick Reijs (OKSV 1)

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt voor de confrontatie Ruwaard 1 - OKSV 1.

De wedstrijd Ruwaard 1-OKSV 1 eindigde in: 3-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen HRC'14 1 op 11 oktober 2020. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5B: Ruwaard koploper na winst op OKSV, DESO hard onderuit

Bron: Kliknieuws

Ruwaard is de trotse koploper in de vijfde klasse B. De Ossenaren waren met 3-2 te sterk voor OKSV. De andere ploeg uit ons verspreidingsgebied, DESO, kwam ook in actie, maar liep tegen een flink pak slaag aan. Ophemert won met 6-1.

Het is even wennen, maar Ruwaard is de lijstaanvoerder. Natuurlijk wil het nog niet alles zeggen, maar de start van de Osse ploeg is in ieder geval goed. Tegen OKSV begon Ruwaard sterk. Trainer Eugene Geenen: “We kregen een hele rij aan kansen, maar benutten er geen. Pas na 25 minuten viel de openingstreffer, gemaakt door Serkan Ordu.” Vlak voor rust verschalkte een speler van OKSV (op aangeven van Jari Saakes) zijn eigen doelman waardoor de stand werd verdubbeld. In de tweede helft toonde OKSV veerkracht. De mannen van interim-trainers Dirk-Jan Manders en Jeroen Ermers kwamen door twee vrije trappen op gelijke hoogte. Het slotakkoord was echter weer voor Ruwaard. Opnieuw Ordu scoorde en bezorgde zijn ploeg dus drie punten. “Een dikverdiende zege. Als we met rust al met 4-0 voor stonden, had OKSV niks te zeggen.”

Ophemert - DESO 6-1
DESO begon de competitie met een overwinning, maar liep vandaag tegen een keihard pak slaag aan. Ophemert stond met rust al met 3-0 voor tegen een dramatisch DESO. In de tweede helft speelden de Ossenaren beter, maar werden persoonlijke fouten afgestraft, waardoor het 5-0 stond. Jayson Megens maakte uit een corner de eretreffer, waarna de thuisploeg er nog 1 maakte.