Vandaag op het programma, de rode lantaarn strijd tussen OKSV 2 en Estria 6. Wat feiten vooraf:

• OKSV heeft al 4 wedstrijden niet weten te scoren.
  • Estria scoorde de laatste 2 wedstrijden maar liefst 5 keer.
  • Het puntverschil vooraf bedroeg welgeteld 1 punt.
Deze hevige strijd begon al ruim voor de wedstrijd op de websites: oksv.nl en estria.tk. De statistieken waren dus niet in het voordeel van Estria. Aan de spelers het tegendeel te bewijzen. Nadat opstelling makers, Liddo en Tommes, de opstelling bekend hadden gemaakt begon deze legendarische wedstrijd. Estria begon furieus, speelde messcherp en kon aardig overtikken. Helaas creëerde de Overlangel Keent combinatie enkele schietkansen, die goed gepareerd werden door onze keeper. Seran trof zowaar ook het doel niet, maar raakte wel een schaap (of toch niet). Vervolgens brak de thuis ploeg tot 2 keer toe door de Estria verdediging, speelde zelfs de keeper voorbij. Echter werd er iets duidelijk, de thuisploeg heeft geen Michelin ster heeft voor het maken van doelpunten. Beide keren werd dan ook de zwak ingeschoten bal van de lijn gehaald door Sjoerd. Net voor rust wat het Trick die het gegeven paard van Kenneth wel in de bek keek, zodoende de kans op 0-1 miste. Resultaat een brilstand bij aanvang van de rust.

In de rust een tactische bespreking door grensjager Han. Tevens werd John vervangen door Tommes. Al meteen, in de 2de helft, was te zien dat verdedigers FC Thun en Bram G. duidelijk baat hebben gehad bij de dinsdag trainingen, ze hadden de spitsen duidelijk in de spreekwoordelijke broekzak. Naar 15 minuten in de 2de helft vond het mooiste moment van Estria 6 tot nu toe plaats. Het was Trick die een fenomenale actie maakte, vervolgens met zijn chocolade been schoot en het net op briljante wijze liet bollen. Resultaat een voorsprong en een gefrustreerde tegenstander. Maar bij dit doelpunt bleef het niet. Een paar minuten later werd Sjoerd weggestuurd door Kenneth. Deze werd door een Overlangelaar (of toch iemand uit Keent) gefileerd, vrije trap voor Estria. Vervolgens werd deze trap, vooral door de aanloop, op een zeer fraaie wijze uitgevoerd, waar menig eredivisie ploeg nog van zou kunnen leren. Liddo en Bram L. hadden een dusdanige aanloop dat niemand wist wie er zou gaan schieten. Bram L. wist dit wel en maakte zodoende de 0-2. Deze marge zou in principe veilig moeten zijn. Estria bleef voetballen , Geert hield door zijn felheid de verdedigers goed bezig zodat ook deze geen gevaar meer vormde. Ook de Estria verdediging was niet meer op 1 foutje te betrappen, zodat de wedstrijd rustig uitgespeeld kon worden. De rode lantaarn werd daarom achtergelaten in Overlangel, waar stiekem ook nog enkele 1ste elftal spelers meededen.