Logo OKSV

FC De Rakt 1 - OKSV 1 (0-3)

2 april 2006

Doelpuntenmakers:

0-1 Paul
0-2 Paul
0-3 Paul

Wedstrijdverslag:

Bron: http://www.brabantsport.nl/

Fc de Rakt ging thuis met 0-3 onderuit tegen OKSV. Paul Zweep van de gasten had een fantastische middag. De man uit Overlangel scoorde alle treffers in het eenzijdige duel.

Het Osse Deso lijkt de titel nog nauwelijks te kunnen ontgaan. Zondag kwam het team van Henk Damen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen het Gravense GVV'57. Nadat Portier de gasten zelfs op voorsprong had geschoten, was het Henk Damen himself die zijn team een kwartiertje na rust weer langs de gasten bracht. Ondanks de vele Osse kansen bleef het 1-1 in Oss.

VCO boekte in het Oventje de tweede seizoenszege. Nog altijd drie minder dan vorig seizoen toen er vijf winstpartijen te vieren waren. Het deed er allemaal niet toe er was winst. Met 2-1 werd het Velpse SCV'58 geklopt. De Zeelandse doelpunten kwamen van V Haren en Peters. SCV eindigde de wedstrijd in ondertal. Scheidsrechter Verschuren toonde twee maal rood aan spelers van SCV'58 in de eindfase.Op het Sportpark Moleneind Uden in Uden werd vandaag om 14:30 uur afgetrapt voor de wedstrijd FC De Rakt 1 - OKSV 1. Scheidsrechter J.H.M. Damen had deze wedstrijd geleid.

De wedstrijd FC De Rakt 1-OKSV 1 eindigde in: 0-3.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2020 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps