Festilent/Morge F4 - OKSV F2
Uitslag: 8-2

26 april 2003

OVC’63 - OKSV 0-4 (0-1)
In Oijen stond ook niks meer op het spel. "Maar wij verlangen juist naar het einde en zullen enorm blij zijn als het volgende week zondag kwart over vier is. We zijn op", verklaarde elftalleider Erik van der Schie gelaten.

SBV - VCO 1-1 (1-1)
Een iets te uitbundig gevierde Koninginnedag zorgde ervoor dat de ploeg uit Haren gisteren geen werklust en beleving liet zien. Dat was nog niet zo erg geweest als in de eerste tien minuten alle drie de grote kansen waren benut. Maar het bleef slechts bij één goal, waardoor VCO nog voor rust gelijk kon maken. In de tweede helft werd het van kwaad tot erger bij SBV, dat geen recht had op meer dan een punt.

Estria - Vianen Vooruit 3-1 (1-1)
Estria speelde dit weekeinde de beste wedstijd van het seizoen, SBV volgens elftalleider Jos van Breda "de slechtste in vier jaar tijd". Trainer Theo van Haren had genoten van het spel van zijn ploeg. "Alleen het eerste halfuur was Vianen sterker, daarna kantelde de wedstrijd. Wij konden lekker vrijuit spelen en dat hebben we op een geweldige manier opgepikt."

Macharen - FC De Rakt 5-0 (3-0)
Trainer Carlo van Bergen typeerde zijn ploeg gisteren "als een sneltrein zonder station om te stoppen". Als Macharen alle kansen had benut, was de eindstand 15-0 geweest, volgens de oefenmeester.

GVV’57 - SCV’58 1-0 (0-0)
Alleen in de tweede helft was GVV beter dan het lager geklasseerde SCV’58. Zo rond het uur viel dan ook de verdiende en enige treffer van het duel.

SIOL - DESO 0-6 (0-2)
De kampioenen uit Oss bleven ongeslagen. De lastige tegenstander werd in eigen huis met fraai combinatiespel kapotgespeeld.

Op het Sportpark De Rijsbos in Oijen werd vandaag om 14:30 uur afgetrapt voor de wedstrijd OVC'63 1 - OKSV 1. Scheidsrechter H.T.C. van Doorn had deze wedstrijd geleid.

De wedstrijd OVC'63 1-OKSV 1 eindigde in: 0-4.