Wedstrijden 2002/2003

OKSV 2 - Norbert 2
Uitslag: 0-1

27 april 2003

Vandaag moest het tweede van de groen-zwart-combinatie aantreden tegen het achtste van Berghem Sport. Rond de klok van 13:00 uur werd er afgetrapt op het Sportpark de Koppelsteeg, waar een stevige wind te voelen was.

OKSV 2 was in de eerste helft zeker niet de mindere. Alleen Berghem Sport 8 scoorde wel, waar het tweede van OKSV moeite had om te scoren.

Nadat Emiel in het begin van de tweede helft de verdiende gelijkmaker niet wist te scoren, scoorde Berghem Sport 8 niet lang daarna de drie overige doelpunten. OKSV 2 wist nog wel een paar keer het doel van de tegenstander te vinden, alleen waren niet gelukkig in de afronding.

De concurrent van OKSV 2 voor de laatste plaats, Estria 6, had vandaag ook verloren (3-1 van Herpinia 5, dus het is nog steeds mogelijk om de rode lantaarn in Escharen achter te laten.