Uitslag: 0-2

4 november 2018

• 0-1 Dennis Ermers (OKSV 1)
  • 0-2 Dennis Ermers (OKSV 1)

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt voor de ontmoeting Wadenoijen 1 - OKSV 1.

De wedstrijd Wadenoijen 1-OKSV 1 eindigde in: 0-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Ulysses 1 op 8 november 2018. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5D: SBV wint ook in slechte wedstrijd, Ruwaard-trainer kritisch op eigen ploeg

Bron: Kliknieuws

Goed was het vandaag niet, maar SBV won wel van BZS: 1-2. De Harenaren blijven daardoor koploper in de vijfde klasse D.

"Het was niet goed van onze kant. BZS was een goede en fysiek sterke tegenstander en het balletje viel voor ons vandaag de goede kant op." Duidelijke woorden van SBV-trainer John Putters. Na 4 minuten leek er geen vuiltje aan de lucht te zijn voor SBV. Jaimy Knipping zette zijn ploeg op 0-1. Voetballend liet SBV echter weinig zien en vlak voor rust viel de 1-1. Putters: "We leden veel te veel balverlies. In de rust hebben we tegen elkaar gezegd dat we daarom de mouwen nog eens extra op moesten stropen en extra gas moesten geven. Dat hebben ze goed gedaan en achterin hebben ze niets meer weggegeven." De beslissing viel in de slotfase van de wedstrijd. De doorgebroken Kevin Heijnen werd neergelegd en Joep Cruijsen maakte vervolgens het karwei vanaf de strafschopstip af. De speler die Heijnen onderuit haalde, kreeg geel. "Dat was een zuivere rode kaart. Sowieso speelde de scheidsrechter een negatieve hoofdrol vandaag. Hij heeft ook twee loepzuivere goals van ons afgekeurd."

RK DESO - Heerewaarden 4-1
Heerewaarden is dit seizoen de zwakke broeder van de vijfde klasse. Tegen RK DESO werd de zevende nederlaag op rij geleden. Namens de Ossenaren scoorde Nick Govers twee keer. Ook Salah Mouhoul en Jeremy van Uden waren trefzeker.

MOSA'14 - Ophemert 1-4
De bezoekers openden na zeven minuten de score. Binnen het kwartier trok Stan Koenders de stand gelijk. Dat dacht hij tenminste, maar de scheidsrechter keurde de goal af vanwege hands. In de 23ste minuut scoorde Ophemert opnieuw, tevens de 0-2 ruststand. Al snel na rust was de wedstrijd beslist toen de 0-3 viel. Volgens MOSA'14 stond de doelpuntenmaker echter meters buitenspel. De eretreffer van Stan Koenders viel een kwartier voor tijd. Het slotakkoord was in de 85ste minuut voor de gasten: 1-4.

Wadenoijen - OKSV 0-2
OKSV nam op bezoek bij Wadenoijen drie punten mee. In de eerste helft ging het gelijk op met kansen aan beide kanten. Ronald Reijs en Kevin van de Akker waren gevaarlijk bij de bezoekers, de thuisploeg raakte een keer de paal en zag een schot net overgaan. In de tweede helft trok OKSV het duel naar zich toe. In de 59ste minuut floot de scheidsrechter voor een penalty na een handsbal. Dennis Ermers schoot goed in. Perr Hidding en Van de Akker kregen kansen om het duel te beslissen, maar het was wachten op de 88ste minuut. Opnieuw Ermers mocht plaatsnemen vanaf elf meter en hij maakte opnieuw geen fout. De doelman die de overtreding beging, waarna de penalty werd gegeven, moest met rood vertrekken. In de slotfase nog kansjes voor beide ploegen, maar het bleef 0-2. OKSV-trainer Peter van Orsouw: "Op basis van de tweede helft een terechte overwinning."

Ruwaard - SCZ 1-2
SCZ kwam al na tien minuten met tien man te staan. Eén van de spelers bleek geen scheenbeschermers te dragen en na een woordenwisseling met de scheidsrechter kreeg hij in korte tijd twee gele kaarten. Ruwaard kon niet profiteren van de numerieke meerderheid. Sterker nog, SCZ ging gegroepeerd voetballen en kwam in de tweede helft door twee uitvallen op een 0-2 voorsprong. Jari Langenkamp maakte nog wel de 1-2, maar dichterbij kwamen de Ossenaren niet. Ruwaard-trainer Ger Romeijnders: "Ik kan spreken van collectief falen. Als je allemaal je eigen dingen gaat doen, dan verdien je het ook niet om minimaal een punt te pakken."

HRC'14 - Maaskantse Boys 1-1
Maaskantse Boys speelde volgens trainer Maurizio Atzeni zeer goed en volwassenen. "We misten voor rust wel drie honderd procent kansen." Na rust zag hij een gelijkopgaand spelbeeld met kansen aan beide kanten. Het was HRC'14 dat een kwartier voor tijd op voorsprong kwam, maar vier minuten later tekende Rick van Schijndel voor de gelijkmaker. HRC'14 eindigde het duel met tien man na twee gele kaarten. "In de slotfase miste Ruben Clement nog een kans op de winst. Kortom: goed gespeeld, maar we hebben twee punten te weinig meegenomen uit Hurwenen."