Doelpuntenmakers

• 1-0 Tim Reijs (OKSV 1)
  • 2-0 Jort van Heumen (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

OKSV 1 heeft vandaag een thuisstrijd afgewerkt tegen DSS'14 1. De ontmoeting werd gespeeld om 14:30 uur.

De wedstrijd OKSV 1-DSS'14 1 eindigde in: 2-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen MOSA'14 1 op 31 maart 2019. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5D: Hoefnagel Harense held, oude bekende terug bij MOSA'14, Ruwaard geeft voorsprong uit handen

Bron: Kliknieuws

SBV maakte vorige week tegen sv Ruwaard een 3-0 achterstand ongedaan en won met 3-6. U raadt het al: ook vandaag tegen RK DESO kwamen de Harenaren met 0-3 achter. En opnieuw trok de titelkandidaat de wedstrijd naar zich toe: 4-3.

DESO begon goed aan de wedstrijd en kwam via goals van Matthew Aarts (twee) en Arbnor Hoti op een 0-3 voorsprong. Kort voor het rustsignaal zorgde Berry Knipping met een benutte penalty voor iets meer spanning. "Tot aan de 70ste minuut was er voor ons niets aan de hand. We misten echter een aantal kansen en toen het 2-3 werd, kregen we het moeilijk", concludeert DESO-trainer Bas Boere. Het was Rens Hoefnagel met de 2-3 en binnen acht minuten prikte hij er nog twee in. Hij was daarmee vandaag de held van Haren.

MEC'07 - MOSA'14 6-0
MEC'07 maakte al na een paar minuten duidelijk dat er vandaag niets te halen viel in Maurik. Het werd snel 1-0 en 2-0 en na ruim een half uur vielen de 3-0 en 4-0. Voor rust werd het ook nog 5-0. Na de thee bleef de verdere schade beperkt tot een doelpunt in de 53ste minuut. Bijzondere gebeurtenis bij MOSA'14 was de (tijdelijke?) rentree van oud-gediende Paul van Puijenbroek.

Maaskantse Boys - BZS 1-1
Op een zonnig sportpark sportpark De Liesdaal zagen de toeschouwers binnen een kwartier twee goals. Steven van Schijndel opende de score, vijf minuten later werd de stand gelijk getrokken. Daarna volgde een levendige wedstrijd met kansen over en weer. MKB-doelman Tom Wertenbroek speelde uitstekend en voorkwam twee keer een Beusichemse voorsprong. Aan de andere waren Clint van Creij en Rick van Schijndel dichtbij een treffer. De inzetten belandden echter op de paal. Maaskantse Boys-trainer Maurizio Atzeni: "Al met al is 1-1 een terechte uitslag."

OKSV - DSS'14 2-0
DSS'18 was voor rust de iets betere ploeg, maar OKSV was het die de beste kansen kreeg. Martijn Pittens en Jort van Heumen scoorden echter niet. Na rust opende OKSV in de 50ste minuut de score. Martijn Pittens werd onderuit gehaald in het zestienmetergebied en Tim Reijs -de gelegenheids laatste man- wist wel raad met dit buitenkansje: 1-0. Vijf minuten later verdubbelde Van Heumen de score na een goed opgezette aanval. "DSS'14 probeerde het wel, maar wij gaven geen kansen weg", aldus OKSV-trainer Peter van Orsouw. "Wij misten aan de andere kant kansen om de score te verhogen. We zijn in ieder geval blij met deze terechte overwinning, zeker gezien de vele blessures waar we mee kampen."

Ophemert - Ruwaard 3-2
Twee keer kwam Ruwaard in Ophemert op voorsprong. Maar na de doelpunten van Romano Bloks en een eigen treffer was het Ophemert met een antwoord. Op de 3-2 had Ruwaard vervolgens geen antwoord. "We hebben het puur aan onszelf te denken dat we vandaag verliezen. Het is zeer frustrerend", zegt Ruwaard-trainer Ger Romeijnders.