• 2-0 Joan Reijs (OKSV 3)
  • 3-0 Bjorn van Uden (OKSV 3)

De Competitieontmoeting OKSV 3 - NLC'03 7 stond om 11:00 uur op het programma.

De wedstrijd OKSV 3-NLC'03 7 eindigde in: 3-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 3 wordt gespeeld uit tegen DAW 9 op 1 oktober 2017. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Winst voor OKSV 3

Van onze verslaggever: ing. Dijkshoorn

OKSV 3 begint aan opmars

Op zondag 24 september vond de eerste competitiewedstrijd voor OKSV 3 plaats in Overlangel. Gastspeler was dit keer NLC'03 7.

OKSV 3 had deze zondag wat kop-staart problemen met drie afwezige keepers en twee geblesseerde spitsen, maar gelukkig wist het participatie-team deze plekken snel te vullen. Terwijl Patrick en Jarno bezig waren met de formatiegesprekken in de bestuurskamer was het team al druk doende met de warming-up op het veld.

Na het startsignaal van scheidsrechter René van Griensven gingen beide teams aan de slag.
Dirk-Jan, Kevin, Joan en Mark wisten al snel het middenveld te domineren. Langzaam maar zeker werd het spel verlegd naar het doel van NLC. Het is onbekend of Dmitri ondertussen wortel aan het schieten was, maar feit was wel dat hij niet makkelijk over zich heen liet lopen en toch een flinke bijdrage wist te leveren aan de wedstrijd. Na een aantal snelle passes kwam de bal in handen (of voeten eigenlijk) van Pim die de 1-0 wist te scoren.

Na dit succes ging Pim voor een tweede doelpoging, maar de keeper bleek dit keer voor geen troonrede vatbaar en plukte de bal één meter voor de kruising uit de lucht. De toon was echter wel gezet want 10 minuten later scoorde Joan de 2-0 voor OKSV.

De tweede helft begon met een kleine recessie; doelpunten werden niet zomaar uit de hoge hoed getoverd, maar er werd ook zeker niet met de pet naar gegooid. Het zwaartepunt kwam wel iets verder richting het OKSV doel te liggen waardoor nu ook de verdedigers de benen flink uit de broekspijpen moesten steken. NLC had zich ondertussen een beeld gevormd van hoe de wedstrijd zou moeten verlopen en schroomde zich niet om dit bij de scheidsrechter kenbaar te maken. Helaas is dit niet de manier waarop de KNVB de hiërarchie op het veld heeft ingedeeld en bleven de standaardregels gehandhaafd.
Met nog 10 minuten op de klok wist Bjorn met een counter weer in het 16-metergbied van NLC te komen en scoorde de 3-0.

De wedstrijd is een goed begin voor OKSV die nu met een doelsaldo van 3 in de bovenste regionen van competitieranglijst staat. Volgende week staat de wedstrijd tegen de rivaal DAW 9 in het verschiet, dus het is hopen dat OKSV deze uitwedstrijd weet te winnen.