Logo OKSV

DAW 9 - OKSV 3 (3-3)

1 oktober 2017

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

De Competitieconfrontatie DAW 9 - OKSV 3 stond om 11:00 uur op het programma.

De wedstrijd DAW 9-OKSV 3 eindigde in: 3-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 3 wordt gespeeld thuis tegen SCV'58 4 op 8 oktober 2017. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Gelijkspel voor DAW 9 - OKSV 3

Van onze verslaggever: ing. Dijkshoorn

Het was druk afgelopen zondag in de kantine van OKSV. Dit kwam deels door Max die zijn bolide over het Maleisische asfalt manoeuvreerde maar natuurlijk ook doordat het Ut derde moest worden uitgezwaaid voor hun wekelijks treffen met de tegenstander.

De route naar Schaijk was geen Grand Prix, maar eerder vaste prik voor Ut derde. Twee weken geleden nog was OKSV ook al te gast bij DAW 9 voor de bekercompetitie. De kleedkamer en het veld waren dan ook snel gevonden zodat spoedig met de wedstrijd kon worden begonnen.

Het spel van DAW was in twee zondagen niet veel veranderd. Het team toonde veel dynamiek op het veld en wist het, ondanks een aantal gemiste passes, OKSV behoorlijk moeilijk te maken. Het eerste doelpunt werd uiteindelijk dan ook gemaakt in het doel van OKSV. 1-0 voor DAW. (enkele onduidelijkheden omtrent het vlaggen daargelaten).

Toch was OKSV niet geheel weerloos. Een poosje later stond OKSV voor het doel van DAW en wist Jeroen van Summeren (die onlangs een positie als spits heeft verworven) met een sliding de onderkant van de lat te raken. 1-1.

Ook de verdediging van OKSV wist zich langzaam te herorganiseren. Hoewel het gevaar op counters afnam kwam, ontstond er nog wel een gevaarlijke situatie toen de bal in het 5-meter gebied belandde. Het gevolg was een ophoping van spelers van beide kanten in een poging de bal in het bezit te krijgen. Keeper Arno kon door alle benen de spelers niet meer zien en na een hectisch flipperkast-moment scoorde DAW voor de tweede keer. 2-1.

In de tweede helft wist DAW zijn voorsprong uit te breiden naar 3-1. De strijd was echter nog niet gestreden want hoewel DAW nog steeds enig overwicht op het middenveld had,wist Jeroen de weg naar het doel in een counter te vinden. Een handig lobje over de keeper verzilverde het tweede doelpunt voor OKSV. 3-2
Maar Jeroen was nog niet tevreden; De kille blik van de keeper en de hete adem van twee verdedigers in zijn nek konden hem er niet van weerhouden om twintig minuten later ook de gelijkmaker te scoren. 3-3.

In de slotfase van de wedstrijd richtte DAW zich met hernieuwde kracht op de aanval. OKSV had alle hens aan dek om een nieuw tegendoelpunt te voorkomen. Er werd bitter gevochten om elke meter die richting het doel van OKSV. Ook langs de lijn liepen de spanningen hoog op maar ondanks enkele gedurfde doelpogingen was het nog steeds gelijkspel bij het eindsignaal.

Het was zeker hard werken voor OKSV deze week, maar toch heeft het team er één punt bij gesprokkeld. De verdediger van de week is zonder twijfel Henk Straatman, die met zijn spel menig aanvaller wist te stoppen. Toen er gevraagd werd naar zijn geheim kwamen er twee punten naar voren:
1) een onbezorgde levensstijl
2) je voetbalschoenen behandelen met stopverf

ing. Dijkshoorn

[ Terug ]

Informatie OKSV 3 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2020 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps