Logo OKSV

OKSV 1 - Juliana Mill 1 (0-2)

8 april 2018

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

Vandaag werd om 14:30 uur afgetrapt voor de confrontatie OKSV 1 - Juliana Mill 1.

De wedstrijd OKSV 1-Juliana Mill 1 eindigde in: 0-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen SIOL 1 op 15 april 2018. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

4G: Constantia aan kop, Ulysses verliest in slotminuut, topper in Reek eindigt gelijk

Bron: Kliknieuws

Constantia is hard op weg naar het kampioenschap in de vierde klasse G. De formatie uit Wanroij liet de laatste weken steken vallen, maar won vandaag dankzij goals van Willems en Baltussen met 2-0 van HBV. Ze nemen daardoor de koppositie over van Ulysses dat met 1-0 verloor van SV Milsbeek. Freek Kerkhof maakte de enige goal van de wedstrijd in de laatste minuut. "Het was een echte 0-0 wedstrijd, maar helaas kregen we in de laatste minuut een goal tegen", aldus Ulysses-trainer Sander Janssen.

Achilles Reek - SDDL 1-1
Achilles Reek en SDDL moesten genoegen nemen met een punt. Het was de thuisploeg dat het eerste half uur goed speelde en via een schuiver van Menno Meijer op voorsprong kwam. SDDL kwam in de tweede helft opzetten en Daan Klievink tekende voor de gelijkmaker. Achilles Reek-trainer Marco Benneheij: "1 moment van teveel ruimte gaven we weg en Klievink strafte het af met een mooi schot. Het laatste half uur stonden we na een rode kaart van Willem van Creij met tien man en kregen we ineens weer kansen. Een overwinning was verdiend geweest aangezien we drie grote kansen kregen." Volgens SDDL-trainer Antwan van Rijn was 1-1 een terechte uitslag. "Al hebben we allebei nog goede kansen gehad om te winnen."

DSV - SES 1-2
Op een matig veld begon de thuisploeg furieus. Een vrije trap en een goed schot gingen echter beide over de lat van doelman Jon de Klein. Na een klein kwartier kroop SES uit z'n schulp, maar het was de thuisploeg die na 35 minuten op voorsprong kwam. Na de rust probeerde DSV de wedstrijd te beslissen. Ze konden echter geen gaatje vinden in de hechte defensie van SES. Na tien minuten was het de bezoekende formatie die weer het initiatief nam. Ditmaal met succes. In een ouderwetse scrimmage met flipperkastvoetbal was het Melvin van de Elzen die het beslissende tikje gaf: 1-1. Neven Jasper en Niek Nooijen stonden toen al als invallers in het spel. En laat het nu net dit duo zijn die de wedstrijd op slot gooiden. Een lange bal van Jasper werd met de buitenkant hak verlengd door Niek: 1-2. DSV zette nog wel aan, maar verder dan een aantal mislukte afstandsschoten kwam de thuisploeg niet.

Heijen - SIOL 1-3
Heijen stuntte afgelopen week nog tegen Constantia, maar liep vandaag tegen een 1-3 nederlaag aan tegen SIOL. Justin Lammers, Fynn Versteeg en de ervaren Paul Broeren scoorden bij de gasten, Renť Reijnen bij de thuisploeg.

Herpinia - Achates 2-2
Ondanks de slechte gesteldheid van het veld maakten Herpinia en Achates er een leuke wedstrijd van. De van Herpinia 2 overgenomen spits Wouter Nass zette de Herpenaren in de 7e en 60ste (een mooi lobje over de keeper) minuut twee keer op voorsprong. Achates kwam twee keer terug in de wedstrijd. In de 37ste minuut werd een voorzet van Jean-Paul ten Haaf door Jorai Matulessy onhoudbaar in de verre hoek geschoten. Herpinia kreeg volop kansen om de 3-1 te maken. Rick Staassen, Nass, Luuk Rosmalen en Jorrit van de Ven strandden met hun schoten telkens op doelman Hein de Jager die erg sterk stond te keepen. Achates speelde in de slotfase alles of niets en pakte een punt. De derde minuut van de extra tijd was het Teun Lemmen die een voorzet van Paul Toonen inkopte: 2-2. Herpinia-trainer Frank Kusters was teleurgesteld na het gelijke spel. "In de laatste minuut maken ze 2-2, terwijl wij grote kansen hadden op de 3-1."

OKSV - Juliana Mill 0-2
Juliana Mill doet na de 0-2 overwinning op OKSV nog volop mee om de tweede plaats. Al snel deelden de gasten een paar speldenprikken uit en in de vierde minuut was het raak. Een corner van de thuisploeg werd uitverdedigd en al snel kwam de bal voor de voeten van de jarige Syb Daverveld. Zijn eerste inzet kwam via de rug van Jelle Staal opnieuw voor zijn voeten, waarna hij met buitenkant links hard uithaalde: 0-1. Nauwelijks een minuut later viel al de 0-2. Een diepe bal van achteruit werd ineens breed gelegd waarna Justin Jacops de bal ineens op zijn slof nam en diagonaal inschoot en 0-2 scoorde. Iedereen die een hoge score verwachtte, kwam in het restant van de wedstrijd echter bedrogen uit. Ondanks dat Juliana Mill de bovenliggende partij was, werd er niet meer gescoord. "We begonnen veel te slap aan de wedstrijd en binnen 5 minuten stonden we met 0-2 achter", aldus OKSV-trainer Peter van Orsouw. "We hebben zelf maar een halve kans gecreŽerd de hele wedstrijd."

Vierde klasse G:
Constantia - HBV 2-0
SV Milsbeek - Ulysses 1-0
Achilles Reek - SDDL 1-1
DSV - SES 1-2
Heijen - SIOL 1-3
Herpinia - Achates 2-2
OKSV - Juliana Mill 0-2

1. Constantia 16-34
2. Ulysses 18-34
3. Achilles Reek 18-33
4. Juliana Mill 17-32
5. Herpinia 17-31
6. SDDL 17-29
7. SES 16-27
8. Achates 17-27
9. SIOL 19-25
10. DSV 17-23
11. SV Milsbeek 15-22
12. HBV 16-9
13. Heijen 16-6
14. OKSV 17-3

Donderdag:
HBV - DSV
SES - Herpinia
SV Milsbeek - Achates
Heijen - SDDL
Constantia - Juliana Mill

Juliana beslist in 5 minuten

Bron: Website Juliana Mill

Op de eerste zondag met temperaturen boven de 20 graden moest Juliana aantreden in Overlangel tegen de nummer laatst. Na een aantal koude bedoelingen zowel qua spel als temperatuur was de verwachting nog niet al te hoog.

Juliana wilde echter meteen haar goede bedoelingen laten zien en kwam meteen fel uit de startblokken. Meteen vanaf de aftrap werd de tegenstander vastgezet en teruggedrongen op eigen helft. In de eerste 3 minuten wist Juliana al een paar speldenprikken uit te delen, maar kwam het nog niet tot scoren. De eerste keer dat OKSV in de 4e minuut op de helft van Juliana kwam mocht het ook meteen een corner nemen. Dit pakte voor de thuisploeg echter helemaal verkeerd uit. De corner kon door Juliana gemakkelijk uitverdedigd worden om vervolgens de voorwaartsen aan het werk te zetten. De bal werd tot 2 keer toe ingezet, waarna hij voor de voeten viel van de jarige Syb Daverveld. Zijn eerste inzet kwam via de rug van Jelle Staal opnieuw voor zijn voeten, waarna hij met buitenkant links verwoestend uithaalde voor de 0-1. Nauwelijks een minuut later viel al de 0-2. Een diepe bal van achtreuit werd ineens breed gelegd waarna Justin Jacops de bal ineens op zijn slof nam en diagonaal inschoot en 0-2 scoorde. Iedereen die een hoge score verwachtte kwam in het restant van de wedstrijd echter bedrogen uit.

In het restant van de eerste helft bleef Juliana heer en meester, maar vooral slordigheid in de afwerking zorgde er voor dat er geen doelpunten meer vielen. OKSV dacht vlak voor rust terug in de wedstrijd te komen uit een vrije trap. Keeper Sven Jacobs wist echter erger te voorkomen door de bal onder de lat weg te tikken. Ook in de tweede helf bleef Juliana ver uit de bovenliggende partij. Echter bleef het ook in het tweede bedrijf verder doelpuntloos. OKSV wist hier niets tegenover te stellen waardoor de eindstand van 0-2 al na 5 minuten was bereikt.

Wedstrijdstatistieken:
OKSV - Juliana 0-2 (0-2)
Scheidsrchter: Kerkhof
Toeschouwers: 70

Doelpunten:
4' 0-1: Syb Daverveld
5' 0-2: Justin Jacops

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Dirk Kremers, Guus Bastiaans, Julian Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Syb Daverveld (52' Ruud Relou), Roel Janssen (77' Tom Gerrits), Jelle Staal (61' Dave van Dommelen), Camiel van Geenen, Justin Jacops

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps