• Ramon vd Ven (Heijen 1)
  • Boyd Kessels (Heijen 1)
  • Jeen Schiks (Heijen 1)
  • Niels Wabeke (Heijen 1)

OKSV 1 heeft vandaag een thuiswedstrijd afgewerkt tegen Heijen 1. De confrontatie werd gespeeld om 14:30 uur.

De wedstrijd OKSV 1-Heijen 1 eindigde in: 2-5.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Constantia 1 op 27 mei 2018. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

4G: Bizarre ontknoping; nog drie ploegen kunnen titel pakken op laatste speelronde

Bron: Kliknieuws

Nog één speelronde te gaan in de vierde klasse G en nog drie ploegen maken kans op de titel. Ongelofelijk spannend dus! Is het volgende week feest bij Constantia, Ulysses of Juliana Mill?

Op bezoek bij SES nam Constantia nam het voortouw. De koploper kwam ook meerdere malen gevaarlijk voor het doel, maar tot een treffer leidde het niet. Het was SES met de grootste kans. Gijs Bens werd de diepte ingestuurd en in een duel met Constantia-verdediger Ton Aben maakte laatstgenoemde hands. De daaropvolgende penalty werd feilloos binnengeschoten door Paul van Geffen. In de tweede helft bleef Constantia de ploeg met het meeste balbezit. SES had het moeilijk, maar bleef overeind. Constantia was bij een overwinning kampioen, maar moet dus nog een weekje wachten. OKSV -dat vandaag met 2-5 verloor van Heijen- is volgende week in Wanroij de tegenstander. Op papier goed te doen, aangezien OKSV hekkensluiter is. Maar bij kampioenswedstrijden komt altijd iets extra's kijken. "Het is vandaag helaas niet gelukt", aldus Constantia-trainer Niek Hermans. "We hebben genoeg kansen gehad, alleen hij wilde er niet in. Op naar volgende week."

Achates - Ulysses 1-2
Achates wist het Ulysses knap lastig te maken. Met rust stond het 1-0 in het voordeel van de thuisploeg door een goal van Jeroey Lekatompessy. Ulysses werd in tweede helft geholpen toen een speler van de thuisploeg met rood van het veld werd gestuurd. Een (te) zware straf. Uit een penalty schoot Bernd van de Camp de gelijkmaker binnen. Na de 1-1 volgde ook de 1-2. Twaalf minuten voor tijd hielp Joris van Ravenstein zijn ploeg aan drie punten. "Een mooi resultaat en nu knallen volgende week tegen SES", aldus Ulysses-trainer Sander Janssen. "We zien wel waar het schip strandt." Het gat met Constantia is 1 punt.

SV Milsbeek - Juliana Mill 0-4
Juliana Mill volgt na de 0-4 overwinning op SV Milsbeek koploper Constantia op 2 punten. Justin Jacops (twee), Berry van Krijl en Camiel van Geenen scoorden vandaag. Trainer Michiel Jans: "We hebben een verdiende overwinning geboekt. Milsbeek kreeg echter in de tweede helft wel een aantal kansen om in de wedstrijd te blijven. Onze keeper Sven Jacobs was vandaag echter niet te passeren."

Herpinia - SDDL 1-2
Herpinia is gezakt naar de achtste plek in de vierde klasse G. SDDL won eerder dit seizoen al de derby van de Herpenaren en was ook vandaag te sterk: 1-2. Vooral voor rust was Herpinia erg zwak. SDDL nam een 0-2 voorsprong door goals van Daan Klievink en Ties Klievink (penalty), Daan Klievink miste ook nog een penalty. Vijf minuten voor rust bracht Ivo van Aalst tegen de verhouding in de spanning terug in de wedstrijd. In de tweede helft kwam er geen verandering meer in de stand. "We hadden in de tweede helft uit kunnen lopen naar een hogere score", gaf SDDL-trainer Antwan van Rijn na afloop aan.

Achilles Reek - SIOL 2-2
Achilles Reek begon uitstekend tegen SIOL en kwam op voorsprong door een mooi doelpunt van uitblinker Roy de Haas, op aangeven van Menno Meijer. Trainer Marco Benneheij -vanwege een knieoperatie vandaag alleen als toeschouwer aanwezig, de coaching werd gedaan door Ad van der Venne- zag dat zijn ploeg daarna verzuimde om door te drukken. "Door ongelukkig verdedigen aan onze kant maakte SIOL na rust twee snelle goals. Ons laatste kwartier was uitstekend met een rake kopbal van invaller Luuk Nelissen. We hadden nog wel een penalty moeten hebben toen Meijer door de doelman onderuit werd gehaald."