• 0-1 Stan vd Berg (Odiliapeel/Braks Groep 1)
  • 0-2 Luuk vd Pol (Odiliapeel/Braks Groep 1)
  • 0-3 Bas vd Brand (Odiliapeel/Braks Groep 1)
  • 0-4 Rick van Leeuwen (Odiliapeel/Braks Groep 1)

De Competitiewedstrijd OKSV 1 - Odiliapeel/Braks Groep 1 stond om 14:30 uur op het programma. Deze strijd stond onder leiding van fluitist S.J.H. Hurkmans. De confrontatie werd gespeeld op het Sportpark 't Veldje.

OKSV 1 heeft vandaag een thuisstrijd afgewerkt tegen Odiliapeel/Braks Groep 1. De krachtmeting werd gespeeld om 14:30 uur en was onder leiding van arbiter J. Amukwaman. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark 't Veldje.

De wedstrijd OKSV 1-Odiliapeel/Braks Groep 1 eindigde in: 0-4.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen GVV'57 1 op 30 oktober 2016. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5H: Odiliapeel wint en klimt naar tweede plek

Bron: Kliknieuws.nl

OVERLANGEL | Met een verdiende overwinning op OKSV is Odiliapeel geklommen naar de tweede plek in de vijfde klasse H.

De gasten begonnen sterk aan het duel en kregen de eerste kansen. Het vizier stond echter (nog) niet op scherp. OKSV hanteerde in het begin wat meer de lange bal, maar kreeg wel een aantal kansen voor het doel van keeper Claassen. Toen OKSV beter werd, en ook grote kansen kreeg sloegen de gasten toe. Luuk van de Pol ging vanaf links door en gaf een goede voorzet op Stan van den Berg. Deze schoot de bal diagonaal in de verre onhoudbaar binnen: 0-1. Op slag van rust leek de gelijkmaker te vallen maar Claassen redde met een zweefduik. Na de theepauze scoorde Van de Pol al vlug de 0-2 en leek de wedstrijd beslist. Leek, want even later viel de aansluitingstreffer maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege een duwfout. In de 75te minuut scoorde Bas van den Brand uit een knappe vrije trap de 0-3 en was het duel definitief beslist. Een paar minuten voor tijd scoorde invaller Rick van Leeuwen zelfs de 0-4 na goed voorbereidend werk van Van den Berg. De achterstand op koploper SCMH uit Mariaheide bedraagt nu nog vier punten. Volgens OKSV-trainer Peter van Orsouw was Odiliapeel de terechte winnaar op basis van wilskracht en de kansen in de tweede helft. "Voor de rust kregen we drie opgelegde kansen en een geweldige kopkans en Odiliapeel kreeg één open kans. De keeper pakte geweldige ballen. Odiliapeel durfde meer dan ons en voetbalde beter, maar de beste kansen waren voor ons. De tweede helft begon Odiliapeel weer feller en ze kregen kansen. Wij waren te slap in de duels. In de tweede helft scoorden ze drie keer, terwijl wij zeker een goaltje of twee hadden verdiend."

OKSV verliest van Odilliapeel

Bron: D-TV

OVERLANGEL – OKSV heeft afgelopen zondag niet kunnen winnen van Odilliapeel uit Uden. De ploeg verloor met 0-4 op eigen veld.

OKSV staat nu op plek 9 onder SCV’58.

Wedstrijdverslag OKSV 1 - Odiliapeel 1

Bron: Studio OKSV

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Voorbeschouwing:
Deze zondag stond de inhaalwedstrijd tegen Odiliapeel op het programma nadat de vorige keer de scheidsrechter niet kwam opdagen. Na de goede overwinning van vorige week tegen SBV wil OKSV hier graag een mooi vervolg aan geven.

De volgende 11 spelers begonnen aan de wedstrijd:
GK Frank Vos, RB Dennis Ermers, CV Niek Selten, CV Bart Vos ©, LB Sjoerd van Griensven, CM Erwin van Summeren, CM Joopie van de Wielen, AM Rick Reijs, RB Dirk van de Berg, CA Marc van de Akker, LB Perr Hidding.
Op de bank namen deze keer plaats: Jesper van Griensven, Bram van de Berg, Tim Reijs

• Trainer van Orsouw is gebrand op een goed resultaat tegen zijn oude club.
  • Deze keer waren de intrapballen perfect, hulde voor D van Vught.
  • Willy van de Loop stond weer met zijn favoriete stokje in zijn hand.
  • Sjaak was iets later dan normaal, hij kon helaas niet vertellen wat hier Foor de reden was...
  • Joris van Poppelen (de eigenwijze zoon van..) heeft na 5 weken last te hebben gehad van zijn lies eindelijk een afspraak gemaakt bij een fysio. Zijn lievelingszus heeft hem niet kunnen helpen.
  • Rick van de Berg was wederom de grote afwezige, hij was een gigantische porno film maken ergens in de buurt van Kaatsheuvel. Het moet je hobby maar zijn.
  • Roel van Dinther traint weer mee en hoopt binnenkort een aantal minuten te gaan maken.

De wedstrijd:
Odiliapeel begint sterk aan de wedstrijd en zet OKSV meteen vol onder druk. Hier blijken de mannen van trainer Peter van Orsouw behoorlijk wat moeite te hebben. Kleine kansen volgen voor de bezoekers, en OKSV kan niet veel meer dan de lange bal spelen richting de voorhoede...

Na een minuut of 20 komt OKSV beter in de wedstrijd, het gevolg van wat kleine omzettingen op het veld. Perr komt de 1e keer goed door op links maar vindt niemand met zijn te moeilijke pass. Dirk is in deze periode de gevaarlijkste aanvaller en komt een aantal keren goed door. Helaas is de veldbezetting dan niet goed voor de goal, onze aanvallers Marc, Perr en Rick zijn nergens te bekennen. De keren dat ze er wel waren volgde er een slechte voorzet. Odiliapeel zet hier veel meer tegenover, winnen bijna alle 2de ballen en dit zorgt tot een schot voorlangs. Na een half uur komen de bezoekers op voorsprong. Rick neemt een slechte vrije trap, uit de omschakeling komen de bezoekers makkelijk er door (Sjoerd laat zich makkelijk uitkappen) en vergeet Rick zijn tegenstander te blokken. 0 – 1! Niet veel later pakt Frank netjes een kopbal uit een corner voor de Peel. De laatste kans voor rust is voor OKSV. Een kopbal van Niek word netjes tegen gehouden door de keeper van Odiliapeel.

2e helft:
Na de rust is het spel hetzelfde als waarmee de 2e helft geëindigd is. Odiliapeel veel aan de bal en OKSV heeft veel moeite om de duels te winnen en zo in de wedstrijd te komen. 10 minuten na de rust komen de gasten op een 0-2 voorsprong de bal word ingeschoten vanaf 20 meter en via een been beland de bal in de andere hoek. OKSV komt hierna meer aan het voetballen toe en krijgt wat kansjes, uit een van de vele corners kopt Perr binnen. Iedereen denkt aan de 1-2 aansluitingstreffer, maar helaas fluit de scheidsrechter hem af. Onduidelijk waarom?? Niet veel later komt Jesper in het veld voor Marc. Dirk is hierna nog gevaarlijk, maar hij neemt de bal slecht aan en schiet hem tegen de keeper. Er volgt een dubbele wissel, Bram en Tim komen in het veld voor Erwin en Dirk.

Een kwartier voor tijd krijgt Odiliapeel een vrije trap van zo’n 25 meter , deze wordt tegen het netje aan geschoten. 0 -3. Hierbij lijkt de wedstrijd gespeeld en je ziet de kopjes gaan hangen bij de mannen van Peter van Orsouw. Nu is het zaak om de wedstrijd uit te spelen en geen kaarten te pakken. Helaas snapt Skippy dit niet helemaal en maakt een hele domme overtreding, toch nog een gele kaart! Net voor het einde maakt Odiliapeel uit een counter de 0-4. Dit is tevens de eindstand.

Zonde van de punten op basis van kansen had er een gelijkspel in kunnen zitten. Volgende week meer strijd erin gooien, minder tegengoals en de kansen afmaken.