Jort
Thom

Wissels

Stan, Teun(nieuwst teamlid), Tim, Wesley en Wouter (geblesseerd)

De KNVB-Bekerontmoeting Nooit Gedacht A2 - OKSV A1 stond om 14:30 uur op het programma. De confrontatie werd gespeeld op het Sportpark De Biescamp.

De wedstrijd Nooit Gedacht A2-OKSV A1 eindigde in: 3-5.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV A1 wordt gespeeld thuis tegen DAW A2 op 7 september 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Van onze verslaggever: Henney

Zaterdag 5 september ging Oksv A1 effe naar geffen om het tegen nooit gedacht A2 op tenemen in de voorronde van de beker.

De opstelling:

Goal: Mike
Achterhoede: Theo Joris Kevin vh Kevin k
Middenveld : Nino Martijn Ronald
Achter de spits: Dirk
Spitsen : Jort thom
Bank : Stan Teun(nieuwst teamlid) tim wesley wouter(geblesseerd)

Na de warming up starte de wedstrijd
Het verliep allemaal wat chaotisch
Maar het lukte toch om met 0 - 1 voor tekomen door een goal van jort dankzij de voorzet Ronald. Naar een tijdje volgde er een tegen doelpunt door een foutje van de keeper 1-1. Deze tegen slag viel niet zo goed net als het weer , dit was ook aan het veld en de gleipartijen tezien. door een pennalty tegen 2-1 achter. vlak voor rust wist dirk uit een vrije trap toch de 2-2 temaken.

Rust , de mannen werden toe gesproken door de coach. Kevin vh en ronald werden gewisselt voor stan en tim. Nino was geblesseerd geraakt en werd gewisselt voor wesley.

Na de rust maakten de nieuw krachten geen verschil en kwam Oksv 3-2 achter door een slecht verdedigde vrije trap.
15 min voor tijd besloot sir alex 1 op 1 te gaan voetbalen dit resulteerde in beter voetbal. door een actie vanaf links scoorde dirk de 3-3. Dit was een flinke oppepper. Aan het einde van de wedstrijd kreeg Oksv nog een corner, genomen door Thom , jort wist deze op magnifieke wijze binnen te schuiven 3 - 4.
De laaste actie werd gemaakt en dit resulteerde in een voorzet van dirk en ook wist jort deze te score 3 - 5
Na de aftrap luide het fluit signaal binnen elke seconden.