• 4-0 Johan vd Wielen (OKSV 1)
  • 5-0 Rick Reijs (OKSV 1)
  • 6-0 Damian Konings (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark 't Veldje voor de krachtmeting OKSV 1 - Ruwaard 1 onder leiding van arbiter I. Kilci.

De wedstrijd OKSV 1-Ruwaard 1 eindigde in: 6-0.

Overzicht van overige duels in vijfde klasse I

Bron: Kliknieuws.nl

De laatste speeldag in de vijfde klasse I op een rij:

Herpinia wint topper
Herpinia heeft het seizoen afgesloten met een 0-4 overwinning op Vorstenbossche Boys. Volgens trainer Niek Nelissen was zijn ploeg 'heer en meester'. Na kansen aan beide kanten opende Willem van Ras na 24 minuten de score. Vier minuten later tikte Jelco Danen de 0-2 binnen nadat Rowdy Megens de gehele defensie had uitgespeeld. Megens maakte zelf na een half uur de 0-3. Hij kreeg de bal van Luc van Zuijlen en rondde af met een punt. In de tweede helft had Vorstenbossche Boys pech dat lat en paal de 1-3 voorkwamen. Ook Herpinia raakte een keer de paal. De laatste treffer van de middag werd gemaakt door Mustafa Seddiqi. De invaller maakte er met een schuiver 0-4 van.

In de negentigste minuut werd er afscheid genomen van Danny van Erp. Vanwege een knieblessure moet hij stoppen met voetballen. Van Erp, geëmotioneerd vanwege de beslissing, gaat volgend seizoen als leider aan de slag. Trainer Niek Nelissen: "Danny is jarenlang een vaste waarde geweest in de verdediging van Herpinia. We zijn heel blij en gelukkig dat hij leider bij ons gaat worden. Danny is een echte clubman en een gouden gozer."

Ulysses verslaat Ravenstein
Ravenstein is er opnieuw niet in geslaagd om te promoveren naar de vierde klasse. In de laatste speeldag slaagde de ploeg er zelfs niet in om nacompetitie af te dwingen. Ulysses bleek met 3-4 te sterk. Bij de Megenaren scoorde Willem Brouwer tweemaal en Bernd van de Camp en Yunus Jarju eenmaal. Trainer Sander Janssen was blij met de overwinning en ook met de plaatsing van zijn oude club SCV'58 voor de nacompetitie. "We zijn de laatste zeven duels ongeslagen gebleven. We hebben onze sportieve plicht vervuld en daarmee het seizoen goed afgesloten."

OKSV haalt uit tegen sv Ruwaard
Niels Voet heeft afscheid genomen als trainer van OKSV met een 6-0 overwinning op Ruwaard. De Ossenaren blijven daardoor dit seizoen zonder overwinning. Bij OKSV kwam Rick Reijs drie keer tot scoren. Ook Perr Hidding, Johan van der Wielen en Damian Konings wisten de Ruwaard-doelman te kloppen.

Winst Maaskantse Boys
SBV liet volgens trainer Eric van Vugt voor rust vier honderd procent kansen liggen tegen Maaskantse Boys. Ook in de tweede helft een grote kans voor de Harense formatie, maar een schot van Don Martens werd door de doelman uit de kruising getikt. Aan de andere kant viel halverwege tweede helft wel de goal. Wie anders dan de afscheidnemende Jochem Donkers tekende voor deze goal. Lang kon MKB niet van de voorsprong genieten, want een minuut later was het al gelijk. Jaimy Knipping mocht aanleggen vanaf elf meter en faalde niet. Twan Thissen was het die Maaskantse Boys in de slotfase de overwinning bezorgde.