• 3-0 Rowdy Megens (Herpinia 1)
  • 4-0 Rowdy Megens (Herpinia 1)
  • 5-0 Mark vd Velden (Herpinia 1)
  • 5-1 Perr Hidding (OKSV 1)

OKSV 1 heeft vandaag een uitkrachtmeting afgewerkt tegen Herpinia 1. De confrontatie werd gespeeld om 14:30 uur en was onder leiding van arbiter P.J. van der Ven. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark De Wilgendaal.

De wedstrijd Herpinia 1-OKSV 1 eindigde in: 5-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Ruwaard 1 op 16 mei 2016. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Wedstrijdverslag Herpinia 1 – OKSV 1

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in. DM:F. Vos RB: B. van de Berg RCV: J. van Poppelen LCV B. Vos © LB: R. van Dinther VM: J. van de Wijst VM: J. van de Wielen AM:P. Hidding . LA: R. Reijs Spits: M. van de Akker : RA: D. van de Berg
Wissels: K. Kuijpers ,J. van Heumen, R. Reijs

Opmerkingen vooraf.
  • Met nog een fiks aantal afwezigen, en een 5tal a- junioren word er afgereisd naar Herpen.
  • Herpen de kampioen in de 5e klasse zal na de nederlaag in Overlangel gebrand zijn op revanche dus OKSV kan haar borst nat maken.
  • Ondanks het mooie weer en de seizoen afsluiting in Herpen is het minder druk als verwacht. Wellicht dat dit iets te maken heeft met de spannende ontknoping in de Eredivisie.

De Wedstrijd.
In de derde minuut krijgt Herpinia een vrije trap , de bal word met de wind richting het doel getrapt en Frank verkijkt zich op de bal, toch kan hij deze met moeite nog keren, echter is de bal volgens de scheids over de lijn geweest en komt Herpen zo al vroeg op 1-0

OKSV is voor het eerste gevaarlijk via Marc helaas kan hij zijn goede actie in de 7e minuut niet bekronen met een doelpunt, in de tegenaanval pakt Bart al vroeg een gele kaart.

In de 11e minuut reageert de scheids niet op een vlagsignaal van Willy en laat hij doorspelen, gelukkig word de kans niet benut.

In de 13e minuut krijgt ook Herpen zijn eerste gele kaart, nadat Rick tegen de grond aan word gewerkt.

Richting de rust zet OKSV wat aan en wil het de gelijkmaker maken. Marc neemt een corner van Rick vol op de wreef, helaas verdwijnt zijn inzet op de lat.

Ook Rick is in de 39e minuut dicht bij de gelijkmaker maar zijn inzet beland op de paal. Het zit OKSV niet mee in deze periode.

Op slag van rust breekt een aanvaller van Herpen door over rechts, hij is koel voor het doel van Frank en schiet beheerst de 2-0 binnen. i.p.v. 1-1 gaat OKSV rusten met een 2-0 stand , toch wat teleurstellend gezien het spelbeeld in de eerste helft.

De tweede helft begint rustig, Herpen lijkt het wel goed te vinden en OKSV kan in deze fase geen vuist maken richting de 2-1.

In de 60 minuut begint de snelle buitenspeler van Herpen aan een actie, hij trekt naar binnen en mag van de verdediging te makkelijk op goal schieten, ook Frank ziet er niet helemaal zeker uit en de beslissing valt 3-0

Twee minuten later hebben we een kopie van de 3-0 het is dezelfde speler van Herpen die met dezelfde actie naar binnen trekt en schiet, echter gaat deze bal wat harder tegen de touwen. 4-0

In de 70e minuut word het nog erger voor OKSV en valt zelfs nog de 5-0, Het is Perr die wat terug doet aan het einde van de wedstrijd en de welbekende “eretreffer” binnenkopt.

Al met al een verdiende maar zeker op basis van de eerste helft een wat geflatteerde overwinning van Herpen. OKSV heeft het in de tweede helft te makkelijk laten lopen en dan krijg je tegen de kampioen de deksel op je neus.