Uitslag: 2-0

06 maart 2016

• 1-0 Don Martens (SBV 1)
  • 2-0 Jordi van Orsouw (SBV 1)

OKSV 1 heeft vandaag een uitontmoeting afgewerkt tegen SBV 1. De confrontatie werd gespeeld om 14:30 uur en was onder leiding van fluitist E. van Tol. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark Elzenbos.

De wedstrijd SBV 1-OKSV 1 eindigde in: 2-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen MOSA'14 1 op 13 maart 2016. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Wedstrijdverslag SBV 1 – OKSV 1

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in. DM:F. Vos RB:R. van Dinther RCV: E. van Summeren © LCV N. Selten: LB: S. van Griensven VM:J van Poppelen VM: T Reijs AM: P Hidding. LA: B. van de Berg Spits: P. Sweep RA: D. Ermers
wissels: J. van de Wielen, D. Konings, K. van de Akker, J. Kuijpers

Opmerkingen vooraf.
  • OKSV treft vandaag SBV in de altijd lastige uitwedstrijd, helaas mist OKSV maar liefst 5 spelers door een blessure.
  • Marc van de Akker had dit weekend wederom de opnames voor zijn nieuwe Erotische film slecht gepland en is zodoende afwezig.
  • Sjack Ermers mist het eerste deel van de wedstrijd omdat hij naar het vrouwen voetbal in Nijmegen is.
De Wedstrijd.
In de beginfase begint OKSV matig aan de wedstrijd, gelukkig kan ook Haren weinig creëren en echte kansen blijven de eerste 20 minuten dan ook uit.

OKSV komt niet verder dan een gevaarlijke vrije trap en Haren word af en toe gevaarlijk met een lange bal.

In de 24e minuut van de wedstrijd is er de eerste echte kans voor haren, Roel laat zich te gemakkelijk uitkappen gelukkig schiet de linksbuiten van haren op de paal.

Daarna blijft het rustig tot aan de rust en de toeschouwers hebben een saaie eerste helft met weinig tot geen kansen voorgeschoteld gekregen.

OKSV komt in het begin van de tweede helft wat beter in de wedstrijd en heeft in het begin de overhand. Perr is dicht bij een doelpunt helaas mist zijn schot wat kracht.

In de 52e minuut komt OKSV in een man meer situatie helaas weet de ploeg van Voet dit niet goed uit te spelen en blijft de openingstreffer uit.

In de 56e minuut komt Johan de ploeg versterken en zit Tim zijn wedstrijd er op, in de 63e minuut moet Dennis na een grove overtreding het veld verlaten en hij word afgelost door Damian.

In de 64e minuut komt Haren plots op 1-0, een schot op doel van ruim 20 meter word niet goed verwerkt door Frank waarna de spits van haren simpel kan binnenschieten.

In de 74e minuut komt Kevin in de ploeg voor Roel en schuift Erwin door naar het middenveld, OKSV probeert iets te forceren door achterin man op man te spelen.

Een aantal corners en vrije trappen is echter het enige waar OKSV in deze periode enigszins gevaarlijk uit word, verder worden er gewoon te weinig kansen gecreëerd .

In de 84e minuut is daar wederom uit het niets ineens de 2-0 van Haren na slecht uitverdedigen van Niek.

OKSV krijgt hierna nog een aantal kansjes op de aansluitingstreffer via Kevin, Perr en Erwin en helaas ziet de scheids ook nog een zuivere handsbal in de 16 over het hoofd.

De wedstrijd eindigt in 2-0 en OKSV wacht nu al weer vier wedstrijden op rij op een overwinning.

De vorm is de laatste weken niet goed genoeg en zal de komende weken echt beter moeten willen de ploeg nog wat driepunters gaan pakken.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen de nummer twee, het toch wel verassende maar goed presterende MOSA .