• 0-1 Bas Linders (Achilles Reek 1)
  • 0-2 Tinus vd Wijst (Achilles Reek 1)
  • 1-2 Rick Reijs (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark 't Veldje voor de ontmoeting OKSV 1 - Achilles Reek 1 onder leiding van scheidsrechter H.C.G. Bukkems.

De wedstrijd OKSV 1-Achilles Reek 1 eindigde in: 1-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Margriet 2 op 19 november 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5I: Vorstenbossche Boys krijgt Herpinia weer in vizier

Bron: KlikSport.nl

VORSTENBOSCH - Herpinia is vrij en won vorige week met liefst 14-0 van SV Ruwaard. Trainer Ruud Fleskens won vandaag met zijn Vorstenbossche Boys met 13-0 van de Ossenaren. Ook Ravenstein won vandaag ruim en wel met 8-1 van SBV.

Vorstenbosch wint met dubbele cijfers van Ruwaard
Nadat het geplaagde Ruwaard al met 14-0 had verloren van Herpinia mocht het dit maal aantreden tegen nummer twee Vorstenbossche Boys. Dat Ruwaard het lastig heeft is algemeen bekend maar dat het dan ook nog door schorsingen en blessurers verder in de personele problemen zit maakt het voor haar trainer nog moeilijker werken. Vorstenbossche Boys had geen kind aan de bezoekers en wist al in de achtste minuut te scoren. De machine draaide met de bekende namen wederom als in de afgelopen weken en de ruststand was dan ook 6-0. In de tweede helft werd nog een penalty gemist, de mooiste goal maakte Marvin van Heeswijk via een solo vanaf eigen helft. En een andere mooie goal volgde uit een misverstand bij Ruwaard achterin waaruit Wesley Dekkers scoorde. De doelpuntenmakers: Thijs van de Sande (4x), Jordy van Heeswijk (3x), Marvin van Heeswijk (2x), Jordy van Kessel (2x) en Wesley Dekkers (2x).

Ravenstein spoelt kater weg
Afgelopen week verloor Ravenstein met 0-1 van concurrent MOSA'14. Het was er alles aangelegen om vandaag wat recht te zetten tegen SBV. Ravenstein speelde volgens trainer Gerrit Smits vandaag 'veel slimmer, beter georganiseerd in vergelijking tot vorige week.' Ravenstein drukte SBV naar achteren en dwong de tegenstander tot het maken van fouten. Tot grote vreugde van trainer Gerrit Smis lukte dit vandaag vrij aardig. "Een groot compliment voor mijn ploeg", aldus Smits.

De ruststand was 6-0, bij 7-0 kreeg SBV nog een penalty vanwege een overtreding binnen de zestien van Ravenstein. De penalty werd benut en uiteindelijk wonnen de gastheren met liefst 8-1. Doelpuntenmakers van Ravensteinse zijde: 3x Luuk van Roosmalen, 1x Jochem Buursma, 1x Niek van Heck (fraaie treffer links in de kruising), 1x Sander Obdam en 1x Lucas Brouwer en de laatste goal was van Sjoerd van Haeren.

Goed herstel van SCV'58 in Maren-Kessel
Afgelopen week was trainer Jeroen Denissen erg ongelukkig met zijn ploeg dat een totale off-day beleefde. Hoe anders was het vandaag, vol strijd en passie startte SCV uit bij Maaskantse Boys. De eerste helft ging gelijk op in het natte herfstweer. SCV was wel de bovenliggende partij maar pas na rust zou er gescoord worden. In de 60e minuut is er sprake van enig tumult wanneer SCV'58 dacht door te kunnen breken maar de aanval buitenspel wordt gevlagd. Hieruit volgde direct een aanval van Maaskant dat dit buitenkansje wist te benutten via Jochem Donkers. SCV bleef echter rustig door voetballen en via een schitterende voorzet zette Myron van Dijk Sam Stobbelaar vrij voor het doel en deze scoorde de gelijkmaker. SCV zette door en in de 90e minuut behaalde het team van trainer Denissen loon naar werken door de winnende goal te maken via Pascal van Thiel uit een schitterende actie van Van Dijk.

Ulysses pakt zege bij VCO
Onder lastige omstandigheden moest de ploeg van trainer Sander Janssen spelen tegen hekkensluiter VCO. VCO dat gegroepeerd speelde vlak voor de eigen zestien wist Ulysses in de eerste helft nog tegen te houden. In de tweede helft wist Ulysses wel te doen wat het in de eerste helft naliet: kansen creëren. Via Willem Brouwer komen de Megenaren op voorsprong, door een goed afstandsschot komt VCO weer op gelijke hoogte. Maar in de 65e minuut was het weer raak voor Ulysses via Bernd van de Camp. Hierna is de wedstrijd gespeeld, VCO was niet bij machte iets terug te doen en via opnieuw Willem Brouwer werd de eindstand bepaald op 1-3.

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Na twee opeenvolgende overwinningen is het zaak voor de ploeg van Voet ook vandaag de drie punten te pakken in de derby tegen Achilles Reek.

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in. DM:F. Vos RB:J van Poppelen RCV: N. Selten LCV: B. Vos© LB: J. van de Wielen VM:T. Reijs VM: E. van Summeren AM: P. Hidding. LA: R. Reijs Spits: M. van de Akker . RA: D. Konings
wissels: P.Sweep. D. Ermers en R van Dinhter

Opmerkingen vooraf.
  • Sweep heeft inmiddels nog twee weken tot de volgende competitiewedstrijd om voor zijn rondje te sparen in Denemarken.
  • Trainer Voet is afgelopen week helaas gezakt voor vervolgcursus woedebeheersing voor baasjes, deze week zal het herexamen plaats vinden.
  • Voorzitter v Poppelen was afwezig, of hij sancties vanuit de club heeft gehad betreffende de wedstrijd afgelopen week tegen Velp is onbekend.
  • Opa Vos was weer fit genoeg om te spelen en weer van de partij.
  • Ook Dennis en Johan keerde na blessures weer terug bij de selectie.
  • Sjoerd was afgelopen donderdag uitgevallen met een liesblessure en is niet van de partij, of het indirect te maken heeft met de hoge mate waarin Sjoerd aan zelfbevrediging doet is door Sjoerd zelf nog niet bevestigd en ook niet ontkend.
  • Helaas moet ik vooraf zelf mijn excuses aan bieden voor het magere verslag hier onder, Mijn administratief medewerker onder de wedstrijd dhr. D van Vucht is helaas zijn briefje kwijt geraakt. Zo is het enige wat die eigenlijk echt moet regelen in de soep gelopen. Middels deze weg wil ik jullie laten weten dat hij inmiddels ook van mij een laatste waarschuwing heeft gehad.
De Wedstrijd.
Op een zwaar veld in een winderig Overlangel word deze middag om half drie afgetrapt voor de derby tegen Achilles Reek.

Het is OKSV wat in de beginfase voor de eerste keer door komt aan de linkerkant helaas is er niemand voor het doel om de voorzet van Rick af te ronden. Reek word na deze actie beter en komt goed in de wedstrijd.

Reek loert op een fout achterin bij OKSV en komt er een aantal keren gevaarlijk uit met opkomende middenvelders, Gelukkig schort het in deze fase bij de Reek wat aan de afronding en brengt ook Frank een keer prima redding.

Aan het einde van de eerste helft komt OKSV wat beter in de wedstrijd en word het van achteruit wel wat meer gecontroleerd. Zelf is het eenmaal echt gevaarlijk maar helaas schiet Marc na een prima actie net voor langs.

Net voor rust moet Bart toch nog een keer ingrijpen en dit kost hem een gele kaart, de gegeven vrije trap verdwijnt via de lat over het doel. Dennis is inmiddels in de ploeg gekomen voor Johan.

De tweede helft begint OKSV nog aardig, al word er weinig gecreëerd.

Na een kwartiertje is het toch echt weer de Reek die de overhand krijgt in de wedstrijd en een paar keer gevaarlijk op duikt voor Frank. Frank bied een aantal keren uitstekend redding en houd OKSV in deze fase op de 0.

Helaas is het rond de 65e minuut toch raak, Dennis leid balverlies in de opbouw waarna de reek er middels een een-tweetje door komt op rechts, de voorzet is precies op maat en een middenvelder kan tussen Niek en Tim in vrij inkoppen. Frank is bij deze kansloos en OKSV kijkt tegen een achterstand aan.

Het dichts bij een gelijkmaker zijn Erwin en Perr in de fase erna, Erwin schiet uit de draai over en Perr kopt een vrije trap van Rick net langs. Trainer Voet wil wat forceren en brengt Paul en Roel in het veld.

Ook deze verandering kan de wedstrijd voorlopig niet keren en het is de Reek wat de grootste kansen krijgt op 0-2. Vijf minuten voor tijd valt de 0-2 dan ook na een wat makkelijk gegeven penalty na een lichte overtreding van Dennis.

Net na de 0-2 maakt Rick als nog de aansluitingstreffer en heeft OKSV nog 5 minuten om de gelijkmaker te forceren, helaas valt de gelijkmaker niet meer en eindigt de wedstrijd in een 1-2 verlies partij.

OKSV was vandaag niet bij machten de wedstrijd te winnen en de Reek neemt verdiend de drie punten mee naar huis toe. Volgende week is er een vrij weekend waarna het tegen de Ruwaard echt weer beter zal moeten.