• 1-0 Olaf Bosch (MOSA'14 1)
  • 1-1 Rick Reijs (OKSV 1)
  • 2-1 Olaf Bosch (MOSA'14 1)
  • 3-1 Nicky Hoeks (MOSA'14 1)

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark De Rijsbos voor de strijd MOSA'14 1 - OKSV 1 onder leiding van scheidsrechter A.G.M. van Dijk.

De wedstrijd MOSA'14 1-OKSV 1 eindigde in: 3-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen FC De Rakt 1 op 22 oktober 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5I: Zevenklapper Vorstenbossche Boys

Bron: KlikSport.nl

OSS / UDEN - Vorstenbossche Boys haalde verschrikkelijk uit bij Ulysses: 1-7. Herpnia blijft winnen al was het deze keer met minimale cijfers: 0-1.

Ulysses probeerde lang mee te gaan met Vorstenbosch maar toen het gashendel openging was het rap gedaan met de Megense formatie. Willem Brouwer redde de eer. De zege was uiteraard terecht maar viel gezien het spelbeeld wel wat geflatteerd uit.

Seddiqi
Namens Herpinia was het Mustafa Seddiqi die de gouden goal voor zijn rekening nam. Hij was het die in Grave zich achter een vrije trap nestelde en snoeihard raak schoot: 0-1. De doelman zag er niet helemaal gelukkig uit.De Herpenaren blijven hierdoor een honderd procent score koesteren.

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in. DM:F. Vos RB J. van Poppelen RCV: N. Selten LCV: B. Vos© LB: S. van Griensven VM:T. Reijs VM: j van de Wielen AM: P. Hidding. LA: R. Reijs Spits: M. van de Akker . RA: B. van de Berg
wissels: T. Barten, E. van Summeren. D. Konings

Opmerkingen vooraf.
  • Marc vd A, keert deze week weer terug na de opnames van een nieuwe erotische film, hij verklapte ons de nieuwe titel "Weekendje weg deel 37"
  • Paul Sweep is op de HBO opleiding in Denemarken, hij gaf aan hier flink wat over uren te maken om wat extra geld te willen verdienen voor zijn nog verschuldigde rondje aan de selectie(n.a.v. zijn eerste goal sinds zijn terugkomst naar OKSV).
  • Dennis en Rick zijn nog geblesseerd.
  • Niels zijn trouwe viervoeter (Sint bernard D. van Vucht) was ook deze week weer aanwezig, hij liep er wat suf bij en keek wat zielig uit zijn oogjes, wellicht dat baasje Voet vorige week toch te streng voor hem is geweest en zijn (obesitas) hond toch nog een kans moet geven.
  • De vrouwen in Nijmegen voetballen deze week een uitwedstrijd en gelukkig besloot Sjack Ermers niet na de andere vrouwen in Nijmegen te gaan maar gewoon met het eerste mee als verzorger.
  • Ook Willy van de Loop stond deze week weer paraat, Sjack is blij dat hij dit seizoen tot op heden zo goed van de alcohol af kan blijven.

De Wedstrijd.
OKSV begint redelijk aan de wedstrijd, het eerste kwartier van de wedstrijd is er veel balbezit voor de ploeg van Voet. De meeste duels worden gewonnen al blijven de echte kansen voorlopig uit.

MOSA komt na de beginperiode beter in de wedstrijd, en met behoorlijk fysiek spel knokt het zich terug in de wedstrijd en word het bij tijd en wijle de bovenliggende partij.

In de 22e minuut verspeelt Bart de bal wat ongelukkig in de verdediging en komt de ploeg van MOSA er snel uit, uiteindelijk word de linksbuiten gevonden die goed afrond en zijn ploeg om 0-1 zet. Een zure tegen goal, Bart laat het (misschien wel te) ver komen maar er gaat wel een duidelijke overtreding(waar niet voor word gefloten) aan vooraf.

2 minuten later krijgt OKSV een vrije trap en Rick krijgt de kans om OKSV meteen terug in de wedstrijd te brengen helaas gaat de bal vrij ver langs het doel van MOSA . In de 30e minuut krijgt OKSV zijn beste kans van de eerste helft, Perr draait goed weg bij zijn directe tegenstander en schiet prima op goal, helaas pakt de keeper van MOSA prima uit de hoek en volgt er een corner, die wederom door Perr in de handen van de keeper word gekopt.

MOSA blijft loeren op de counter en foutjes van OKSV en de ploeg van Voet blijft moeite houden om goed in de wedstrijd te komen op het zware veld in Ooijen. Het gevaarlijkst moment is een voorzet van Bart die eigenlijk uit het niks op de lat valt. Dit zegt genoeg over de rest van de eerste helft en de moeite die OKSV heeft om kansen te creëren deze wedstrijd . Intussen is Damian in het veld gekomen voor Marc.

MOSA heeft de grootste kansen gehad op 2-0 voor al in de 35e minuut na balverlies van Perr komt de ploeg goed weg.

Na rust begint OKSV redelijk sterk en lijkt het een wederopstanding te worden, zeker als Rick een vrije trap in de 48e minuut laag in de hoek schiet, 1-1!

OKSV speelt achterin 1 op 1 en wil op deze manier toch de 3 punten mee naar Overlangel nemen. In de 53e minuut word Bram goed de diepte ingespeeld helaas vergeet de grensrechter uit Ooijen dat zijn laatste man ook deelneemt aan het spel en word deze kans vakkundig afgevlagd.

MOSA blijft loeren op de counter en de ruimte die achter de verdediging van OKSV ontstaat. Niek is het dichtst bij de 1-2 maar hij schiet uit de draai ver over.

In de 72e minuut lijkt MOSA weer op voorsprong te komen gelukkig kan Tim met een uiterste kracht inspanning de bal van de lijn halen.

De corner die daar op volgt word niet goed verwerkt en zo val toch nog de 2-1. 2 minuten later pakt Bart geel en weer een minuut later word het na wederom slap verdedigen zelfs 3-1 wedstrijd gespeeld.

Voet brengt Thom en Erwin (75e minuut)nog in het veld, maar het spelbeeld blijft het zelfde, OKSV is vandaag niet sterk genoeg en er worden weinig tot geen kansen gecreëerd. Uiteindelijk pakt MOSA over heel de wedstrijd gezien verdiend de 3 punten.

Het team van trainer Voet zal de komende twee weken moeten proberen het goede spel wat het kan spelen (en vorig jaar veel liet zien) terug te vinden en uiteindelijk de broodnodig punten weer binnen te halen. Te beginnen over twee weken tegen Megen.