Logo OKSV

Juliana Mill A1 - OKSV A1 (3-1)

28 februari 2015

Voorbeschouwing:

Na een flink aantal weken trainen en een oefenwedstrijd stond vandaag de 1e competitiewedstrijd van 2015 op het programma voor de A1 van OKSV. Om half 2 verzamelen bij het hoofdveld. Helaas was onze grote vriend Stan Arts afwezig( er wordt in de wandelgangen gedacht aan een drankprobleem… ) Chauffeur/ reserve vlagger van Griensven wist de route, dus wij via Reek, door Zeeland uiteindelijk om 2 uur in Mill beland. Dus snel omkleden en de warming up starten. Gelukkig waren ze in Mill zo netjes om 5 a 10 min later te willen beginnen.

Coach Sir Alex Ferguson en assistent Erwin Van de Watervliet stuurde de volgende 11 het veld op.

Opstelling OKSV A1 (4-3-3):

Mike Reijs
Tim van Poppelen
Nino Tamnge
Joris van Poppelen
Kevin Kuijpers
Wesley van de Akker
Joris van de Wijst
Thom Barten
Martijn Pittens
Tim Reijs
Dirk van de Berg

Wissels:

De reserve bank was goed gevuld met onze Keentse (te laat komende) vrienden Wouter Donkers en Kevin Snacks van Haren. Verder hadden we onze technicus Jesper van Griensven en kopspecialist Jort van Heumen.

Wedstrijdverslag:


OKSV A1 heeft vandaag een uitkrachtmeting afgewerkt tegen Juliana Mill A1. De strijd werd gespeeld om 14:30 uur. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark Juliana.

De wedstrijd Juliana Mill A1-OKSV A1 eindigde in: 3-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV A1 wordt gespeeld uit tegen RKOSV Achates A1 op 07 maart 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Aparte voetbalmiddag in Mill...

Van onze verslaggever: Coach Sir Alex Ferguson

Om iets over half 3 ging de wedstrijd van start. OKSV A1 had duidelijk de carnaval nog in de benen. Er werden een aantal vrije trappen weggeven op een meter of 25 van de goal. Na 5 minuten werd het 1 -0 voor Mill, uit een ingooi ging Joris vP onder de bal door en stond zijn broer niet kort genoeg te dekken in de 16 meter, waardoor de spits uit de draai er 1-0 van kon maken. In de 7e min sloeg de vlam even in de pan, de iets irritante nummer 11 van Mill trapte na bij onze rechtsback Tamnge. Het moment erop had deze kerel ook opmerking voor het figuur van Erwin. Helaas dacht Wesley dat het over hem ging, en duwde deze speler wat opzichtig tegen de vlakte! Domme actie!! Rode kaart en hij kon vertrekken… Sir Alex ging natuurlijk even verhaal halen bij de scheids, helaas kon zijn compagnon Van Summeren zich minder inhouden en werd ook achter de boarding gestuurd. Opzich wel lekker rustig dacht Sir Alex, en hij knauwde verder op zijn welbekende kauwgom.

Na een aantal minuten was dus de rust weer terug gekeerd. Met 10 tegen 11 gingen we verder. Tot grote tevredenheid van de coach gingen we steeds beter voetballen. We gingen bouwen van achteruit, het balletje ging rond en de duels werden gewonnnen. Hierbij was onze schaduwspits van de Berg erg gevaarlijk, hij vormde een goede tandem van rechtsback Tamnge. We kregen een aantal goede kansen, Barten kwam een aantal keren niet goed uit, Reijs een kopbal en Pittens met een aantal mooie acties over links. Achterin hadden de gebroeders van Poppelen het nu wel goed voor elkaar en gaven niks meer weg. Helaas kregen we geen goal gemaakt voor de rust.

In de rust even alle hoofdjes dezelfde kant opgezet. Van de Akker aangesproken op zijn domme actie, maar er was ook nog vertrouwen in een goede afloop. Allemaal een tandje erbij werd er gezegd… Donkers kwam op rechtsback, van Heumen in de spits voor Barten, van Haren voor Tim van Poppelen en van Griensven voor van de Wijst.

De 2e helft starten we weer met hetzelfde beeld als voor rust. Wij de bal, zoekend naar een gaatje in de verdediging van Mill. Die keren dat Juliana Mill de bal in bezit had werd er vrij snel de lange bal gehanteerd. Uit een zo’n lange bal scoorde Mill de 2-0. Joris en Mike communiceerde niet goed en de aanvaller tikte de bal binnen. Gelukkig scoorde invaller Jesper vrij snel daarna de 2-1 na een mooie pass van Captain Tim. Daarna gingen we weer voetballen. Na een goeie pass van achteruit is Dirk door de verdediging van Juliana geglipt. Helaas word hij op volle snelheid gevloerd door de laatste man van Mill. De scheidsrechter geeft een gele kaart. Waar iedereen uit Overlangel aan rood dacht, en dit vooral omdat deze scheids van de Akker na 7minuten wel rood gaf….

Hierna word het snel minder met de beste man. Een aantal voorbeelden zijn; geen voordeel geven aan van Griensven terwijl hij alleen op de keeper afgaat, 2 gestrekte benen in komen op Reijs, en geen blessuretijd toevoegen(ondanks dat er bij Juliana Mill zeker 11 krampgevallen waren).

Helaas konden we verder geen goal meer maken en verloren we jammerlijk van Juliana Mill. Voetballend beter zijn wil niet altijd zeggen dat je ook de punten krijgt. Voor volgende week: scherp starten en geen domme acties!

[ Terug ]


© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps