Logo OKSV

DAW/Achilles Reek C4 - OKSV C2 (1-3)

8 november 2014

Opstelling OKSV C2 (1-3-4-2):

Kars
Tom P
Tom C
Roy L
Justin
Dimitri
Yuri
Harm
Ravi
Kas
Nick

Wedstrijdverslag:

De wedstrijd DAW/Achilles Reek C4-OKSV/Herpinia C2 eindigde in: 1-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV C2 wordt gespeeld uit tegen Heeswijk C2 op 15 november 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Slecht OKSV/Herpinia C2 pakt drie punten in Schaijk

Van onze verslaggever: Frank

OKSV/Herpinia C2 begint aan de wedstrijd, de jongens van de c hadden voor de wedstrijd al vertrouwen in een makkelijke overwinning. Maar dat bleek al snel anders te gaan, het is heel rommelig wat de ploeg van Vos en v/d Akker laat zien.

De eerste fase wordt overleefd door de mannen, en de eerste beste kans is meteen een grote kans. Kas gaat alleen om de doelman heen, nadat Roy Lam hem wegstuurt. Helaas mist Kas deze mogelijkheid. Amper een minuut later staat Nick 1-op-1 met de doelman, maar mist ook jammerlijk.

Vervolgens stuurt Harm Kas weer weg weer 1-op-1 en nu maakt die hem knap af 0-1! DAW is hierna wat aangeslagen. Nick krijgt een vrije trap en neemt deze snel en stuurt Ravi weg langs de zijlijn. Ravi zet koers richting doel en legt keurig af op de vrijstaande Dmitri, die keurig afrond 0-2. Met deze stand gaan we ook rusten.

2de helft
De jongens beginnen heel slap aan de 2de helft. Nadat Ravi zijn man laat lopen en zich genoodzaakt voelt een vrij trap weg te geven staat het promp weer 1-2. De spanning is terug. Daarna komen er kansen over en weer maar helaas voor de goed spelende Kas kan hij de bal er niet inkrijgen, en wordt voortdurend vastgehouden. Maar de scheids wil of kan het niet zien??? Vervolgens is Kas er weer eens langs. Nu wel langs alle handen en voeten uiteindelijk houd hij aan deze actie een corner over die Ravi gaat nemen. De corner wordt weggekopt en komt in de voeten van Yuri die met een slap schot richting de 2de paal schiet. De keeper laat de bal gewoon gaan en zo rolt de bal binnen 1-3 wedstrijd beslist! Daarna volgt nog een incident waarbij Yuri van het veld wordt gestuurd en niet veel later wordt er voor het laatst gefloten! 1-3 winst voor de mannen van interim coaches Vos/vd Akker

Opmerkelijk:
Paul Pittens aandachtig toeschouwer vond het nog even nodig om wat aantekeningen te maken!

[ Terug ]


© Copyright 2001-2020 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps