Logo OKSV

OKSV 2 - Olympia'18 4 (6-1)

19 april 2015

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

OKSV 2 heeft vandaag een thuiswedstrijd afgewerkt tegen Olympia'18 4. De krachtmeting werd gespeeld om 11:00 uur. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark 't Veldje.

De wedstrijd OKSV 2-Olympia'18 4 eindigde in: 6-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld uit tegen Gassel 2 op 26 april 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

OKSV 2 overklast Olympia'18 4 : 6 - 1

Afgelopen zondag stond er weer een thuiswedstrijd op het programma. Dit keer tegen het lager geklasseerde Olympia'18 4.

Pim, Joan, Stefan en Jasper waren voor deze wedstrijd nog niet op tijd fit. Wel kon Jurr weer starten. De technische staf had ook weer maarschalk Ted en Rick geselecteerd. Willy had een dagje vrij genomen, wat betekende dat vlagger Theo weer present was en Joan naast Bennie in de dug-out plaatsnam. Tymon had ook geen tijd.

Onder leiding van scheidsrechter Rene werd een leuke wedstrijd op de mat gelegd. Olympia'18 4 kon geen weerstand bieden tegen de mannen uit Overlangel. De wedstrijd had wel in dubbele cijfers kunnen eindigen, maar de mannen hielden op na doelpunten van Kevin, Bjorn (had hij voorspeld), 2x Ted, Rick en een eigen doelpunt. In de 'dying seconds' wisten de mannen uit Boxmeer nog wel tegen te scoren, zodat de 6-1 op het scorebord kwam te staan.

Al met al een leuk wedstrijdje met als resultaat dat OKSV 2 dit jaar zeker niet gaat degraderen en volgend jaar wederom in de vijfde klasse terug te vinden is.

Komende zondag staat een uitwedstrijd op het programma in en tegen Gassel. Om 11:30 uur mag er dan gevoetbald worden tegen het tweede elftal die momenteel op de derde plaats terug te vinden is.

[ Terug ]

Informatie OKSV 2 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps