Logo OKSV

Juliana Mill 4 - OKSV 2 (5-0)

12 april 2015

Wedstrijdverslag:

OKSV 2 heeft vandaag een uitkrachtmeting afgewerkt tegen Juliana Mill 4. De confrontatie werd gespeeld om 10:00 uur. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark Juliana.

De wedstrijd Juliana Mill 4-OKSV 2 eindigde in: 5-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld thuis tegen Olympia'18 4 op 19 april 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

OKSV t Twdde op tienertour naar Mill

Zondag 12 april mocht OKSV t Twdde een wedstrijdje voetballen tegen het vierde elftal van Juliana Mill te voetballen.

Door de vele blessures en afmeldingen had de technische staf er voor gekozen om 6 spelers van de A mee te nemen. Met een gemiddelde leeftijd van 20,5 jaar (zonder Chris, zou het 19,5 zijn!!!) reisden de mannen af richting Mill. Helaas kon Tymon wederom niet aanwezig zijn. Hij kon het met zijn camper vanuit Australi niet op tijd redden. De bank met blessures was groter dan de reserve bank: Veteraan Joan, Jurr, Pim, Jasper en Stefan konden niet meedoen.

Helaas lukte het de mannen van OKSV 2 niet om grip te krijgen op de wedstrijd en kwamen geen enkel moment in de wedstrijd. Tegen het einde van de eerste helft resulteerde dit ook in een 1-0 achterstand.

Nadat de 2-0 op het ontbrekende scorebord kwam te staan, kreeg onze spits van dienst, Kevin van de Akker, een enorme kans. Helaas wist hij die niet te verzilveren. Hierna ging het snel en wisten de mannen uit Mill uit te lopen na een 5-0 eindstand.

Ondanks dat de uitslag geflatteerd was, waren de 3 punten wel verdiend. Een flinke pluim verdienen de mannen van de A dat ze ons elftal geholpen hebben dit weekend. Ze waren daarnaast ook de betere van het veld!

De zegenreeks van 4 wedstrijden kreeg helaas geen vervolg. Volgende week zondag staat een wedstrijd op het programma thuis tegen Olympia'18 4. Na een heerlijk bakje koffie van Hannie zal er dan om 11:00 uur afgetrapt worden.

[ Terug ]

Informatie OKSV 2 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps