Logo OKSV

OKSV 2 - Festilent 6 (3-2)

10 mei 2015

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

Op het Sportpark 't Veldje werd vandaag om 11:00 uur afgetrapt voor de strijd OKSV 2 - Festilent 6.

De wedstrijd OKSV 2-Festilent 6 eindigde in: 3-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld uit tegen Estria 3 op 17 mei 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

OKSV 2 zet goede lijn van twdde seizoenshelft voort

Van onze verslaggever: Chris

Afgelopen zondag stond in het teken van het eventuele kampioenschap van ons derde elftal en 's middags de nacompetitie wedstrijd van OKSV 1. Naast al dit voetbalgeweld mocht OKSV t Twdde 's morgens om 11:00 uur thuis voetballen tegen Festilent 6.

De technische staf had zijn best gedaan om weer een mooie selectie op de opstelling te krijgen. Veteraan Joan was weer voldoende hersteld om minuten te gaan maken. Tymon zat nog steeds in de lappenmand en had besloten de overtocht dit weekend vanuit Nieuw-Zeeland niet te nemen. Daarnaast waren ook Thomas en Sjoerd ook niet van de partij. Wel mocht Theo weer aantreden met de vlag, aangezien Bennie op tijd naar Eindhoven wilde.

Scheidsrechter Ren had een vrije dag opgenomen, dus mocht Frank de wedstrijd lijden. Frank had blijkbaar kledingvoorschriften ontvangen van Ren, waardoor hij ook met een fel tenue aan de aftrap verscheen.

OKSV t Twdde startte de wedstrijd sterk en wist in de eerste helft ook 2x het net te vinden via Kevin, die weer op tijd hersteld was van zijn enkelblessure, en Jurr. Ook het zesde elftal van Festilent wist hetzelfde te doen, waardoor er een 2-2 ruststand op het scorebord had kunnen staan. Chef-scorebord Herman was dit keer niet aanwezig dus stond die uit.

In de rust hoorde we dat er een sensatie in Grave aan zat te komen. OKSV 3 stond zelf met 0-3 voor, terwijl concurrent Udi'19 met 1-0 achter stond. Tegen het einde van de rust was het al 1-1 bij Udi'19, dus werd het nog spannend de laatste 10 minuten voor OKSV 3. Tijdens de 2e helft kwam het nieuws door dat Udi'19 toch gewonnen had in de laatste minuut, waardoor het kampioenschap voor OKSV 3 helaas nog geen feit was.

In de tweede helft wisten de mannen van Willy en Bennie nog wel 1 keer te scoren. Veteraan Joan had verschillende video's teruggekeken van Memphis en wist uit een vrije trap op een zelfde wijze de 3-2 te scoren. Hier bleef het ook bij, zodat OKSV t Twdde weer 3 punten bij het puntentotaal bij kon schrijven. Momenteel is het totaal al 9 punten meer dan vorig seizoen in het 2e seizoen in de vijfde klasse.

Komende zondag mag er voor de laatste keer dit seizoen een competitiewedstrijd gevoetbald worden. Dit keer de uitwedstrijd tegen Estria. Deze zal al om 9:30 uur beginnen i.p.v. 10:00 uur, zodat OKSV t Twdde hierna de mannen van OKSV 3 kunnen gaan aanmoedigen naar het kampioenschap!

[ Terug ]

Informatie OKSV 2 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps