Logo OKSV

OKSV 2 - Achilles Reek 3 (4-1)

08 maart 2015

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

Op het Sportpark t Veldje werd vandaag om 11:00 uur afgetrapt voor de confrontatie OKSV 2 - Achilles Reek 3.

De wedstrijd OKSV 2-Achilles Reek 3 eindigde in: 4-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld uit tegen SC St Hubert 3 op 22 maart 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Eindelijk 3 punten voor OKSV 2

Van onze verslaggever: Chris

Afgelopen zondag stond de eerste competitiewedstrijd van OKSV t Twdde op het programma. Het was een thuiswedstrijd tegen Achilles Reek 1.

De Technische Staf had weer een bont gezelschap bij elkaar geselecteerd. Stefan en Jasper zaten dar niet bij, want die zitten nog in de lappenmand, maar gaven de coach de nodige raad tijdens de wedstrijd. Jochem was uitgeleend aan het derde om een wedstrijdje te keepen. Johan was ook afwezig en ook Tymon had zich ook weer netjes afgemeld. Hij verwachtte de wedstrijd met zijn motor vanuit Australie niet te kunnen redden.

Jarno had vorige week een keer getraind (ja, je leest het goed!!!), dus Willy gaf hem de eerste helft rust. Net als Pim en Bjorn mocht hij op de bank plaats nemen.

Speciaal voor deze eerste wedstrijd in 2015 had de scheidsrechter van dienst, Ren, een vel oranje shirt aangetrokken. Het deed blijkbaar pijn aan de ogen bij Bjorn dat hij er maar een mooie oranje zonnenbril erbij op had gezet.

De eerste helft kenmerkte zich in het feit dat er goed werd gevoetbald, maar dat de kansen niet werden afgemaakt. Door een individuele fout van Rene wist Achilles Reek, bij de eerste keer dat ze voor de goal kwamen, het net te raken: 0-1. Dit was ook meteen de ruststand.

Willy greep meteen in: Michael, Mark en Chris werden geslachtofferd en de bankzitters mochten de 2e helft beginnen. OKSV t Twdde ging door met goed voetballen en dit resulteerde in vier doelpunten. Kevin scoorde er 3 en Jurr wist ook nog een keer scoren.

Sinds 23 november vorig jaar waren er geen punten meer behaald, dus deze 3 punter was zeer welkom. Komende zondag kunnen we hier nog van nagenieten en vanaf dan is het een eindsprint voor lijfsbehoud in de 5e klasse.

[ Terug ]

Informatie OKSV 2 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps