Logo OKSV

Estria 3 - OKSV 2 (1-2)

17 mei 2015

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

De wedstrijd Estria 3-OKSV 2 eindigde in: 1-2.

OKSV t Twdde sluit seizoen goed af

Van onze verslaggever: Chris

Afgelopen zondag mocht OKSV t Twdde nog een inhaalwedstrijd spelen uit tegen Estria 3. Aangezien ons derde elftal een beslissingswedstrijd om 11:00 uur moest spelen was het derde elftal van Estria bereid om een half uur eerder af te trappen.

De technische staf had weer een diverse selectie bij elkaar geselecteerd. Sjoerd en Veteraan Joan waren uitgeleend aan OKSV 3. Pim en Jarno waren nog geblesseerd. Bjorn had zich 's morgens nog afgemeld, aangezien hij nog teveel last had van de BreakOutRun. Kevin Kuijpers was weer bereid om mee te doen en ook de Bergjes (Rick, Bram en Dirk), Jesper deden mee. Ook Thomas was uit zijn studieboeken gekropen.

Na de pasjes controle floot de scheidsrechter om 9:30 uur af voor de wedstrijd. Estria had het meeste balbezit en kreeg kleine kansjes, maar dat OKSV 2 steeds met goede counters eruit kwam. Dit resulteerde ook in de 0-1 van Dirk uit een vlijmscherpe counter. Nog voor rust wist Estria 3 wel een kans te verzilveren, zodat de 1-1 op het scorebord kwam te staan tot en met de rust.

Na de rust wist topscoorder Kevin vd Akker met een vlammend schot tweede elftal van OKSV op voorsprong te brengen en had Joris met enkele goede reddingen een tegentreffer voorkomen. Hierdoor wist OKSV 2 de 1-2 vast te houden en de 3 punten mee terug naar Overlangel te nemen.

Het was een mooi seizoen voor OKSV t Twdde. Het begon goed in de bekercompetitie, waar de poulefase werd doorgekomen en in de 2e ronde mocht voetballen. Voor de winterstop was het nog wisselvallig met maar 3 gewonnen wedstrijden van de 12. Na de winterstop hebben we 10 competitiewedstrijden gespeeld, hier werden er maar liefst 7 van gewonnen, 1 gelijk en 2 verloren. Met 12 punten meer dan vorig seizoen en weer lijfsbehoud in de 5e klasse mogen we spreken van een goed seizoen. Nu volgend seizoen starten waar we mee geindigd zijn.

Onze eerste oefenwedstrijd staat alweer gepland en wel op zondag 16 augustus tegen Achilles Reek 3. Hoe laat en waar is nog niet bekend.

Fijne vakantie!

Trots aanvoerder van OKSV t Twdde

[ Terug ]

Informatie OKSV 2 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps