Logo OKSV

SES 3 - OKSV 2 (7-2)

07 december 2014

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

Op het Sportpark De Kogelberg werd vandaag om 12:00 uur afgetrapt voor de strijd SES 3 - OKSV 2.

De wedstrijd SES 3-OKSV 2 eindigde in: 7-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld thuis tegen Gassel 2 op 14 december 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

OKSV 2 verliest door zevenklapper van SES 3

Van onze verslaggever: Chris

Afgelopen zondag stond voor OKSV ût Twèdde de uitwedstrijd tegen SES 3 op het programma. Ondanks dat we wisten dat we het lastig zouden krijgen tegen de koploper, gingen we vol goede moet richting Langenboom.

Willy was er weer bij en Bennie zwaaide weer vrolijk met de vlag. De technische staf moest op het laatste moment nog eventjes nieuwe spelers aan de selectie toevoegen. De talenten van de A, Joris en Thom, waren bereid om Jurr en Jochem te vervangen. Thomas was een halve marathon aan het lopen en René was het vrouwelijk schoon aan het zoeken in Istanbul. Tymon had zich weer netjes afgemeld, hij moest de 2-wekelijkse boodschappen in Australië doen. Stefan en Jasper waren er wel, maar konden nog niet mee doen. Veteraan Joan was nog niet hersteld van zijn "Willy"-examen. Kevin had nog wat last van zijn vuisten van de gemiste kans van de week ervoor, maar was er wel.

Onder het toeziend oog van de harde kern van supporters startte OKSV ût Twèdde sterk aan de wedstrijd. Er werd goed gevoetbald en maakte het derde elftal van SES dan ook erg lastig. De groen-zwarte beloonde zichzelf dan ook voor het goede spel met een voorsprong. Kevin maakte de 0-1 op goed aangeven van Joris van Poppelen. Hierna bleef OKSV goed doorvoetballen, maar SES 3 werd wel sterker. Net op het moment dat het leek dat het offensief van de mannen uit Langeboom minder werd voor rust, sloegen ze toen. 1-1 en in blessuretijd 2-1. Een domper...

In de rust werd Bjorn voor Pim gewisseld en kwam Thom er voor Michael in.

De 2e helft was nog maar net begonnen of de 3-1 lag al in het netje. Hierna ging het snel. SES 3 leek het doelsaldo te willen ophogen en liet daardoor OKSV alle hoeken van het veld zien. De 4-1, 5-1, 6-1 en ook 7-1 vielen dan ook nog. Joris van Poppelen deed op het eind nog iets terug en zorgde dat de 7-2 op het wedstrijdformulier kwam.

Komende zondag staat de laatste wedstrijd voor 2014 op het programma om 11:00 uur. Thuis tegen het 2e elftal van Gassel, de huidige nummer met evenveel verliespunten als de koploper.

[ Terug ]

Informatie OKSV 2 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2020 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps