Logo OKSV

OKSV 2 - SC St Hubert 3 (4-2)

02 november 2014

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

OKSV 2 heeft vandaag een thuiskrachtmeting afgewerkt tegen SC St Hubert 3. De confrontatie werd gespeeld om 11:00 uur. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark t Veldje.

De wedstrijd OKSV 2-SC St Hubert 3 eindigde in: 4-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld uit tegen Festilent 6 op 09 november 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Wedstrijdverslag OKSV 2 - St. Hubert 3

Van onze verslaggever: Chris

Op de eerste zondagmorgen van November 2014 stond er weer een thuiswedstrijd voor OKSV t Twdde op het programma. Dit keer tegen het derde elftal van St. Hubert.

De wedstrijd kwam voor Joan te vroeg. Hij heeft zich een week lang klaargestoomd voor deze confrontatie, maar zijn rug wilde toch niet goed meewerken. Ook Jasper en Stefan waren nog niet hersteld en konden niet meedoen. Net als Jochem, was Tymon ook niet van de partij. Ze hadden zich beide netjes afgemeld. Mark hadden we dit keer uitgeleend aan het sterren ensemble van hoofdcoach Patrick van OKSV 3.

Nadat we de koffie op hadden van Hannie gingen de mannen zich voorbereidingen op de wedstrijd. Waar ergens in Odiliapeel nog de hit 'Rood' van dhr. Borsato te horen was, knalde in de kleedkamer en tijdens de warming-up van t Twdde de ene naar de andere hit uit de boombaster van Michael.

De scheidsrechter van dienst, Ren, floot stipt om 11:00 uur af voor de eerste helft (tenminste dat denken we, aangezien zowel de kerkklok als het scorenbord het niet deed), begonnen de mannen van OKSV 2 scherp aan de wedstrijd. Dit resulteerde dan ook vroeg in de wedstrijd in een 1-0 voorsprong door een mooi doelpunt van Jurr. Dit was ongekend. De voorgaande 6 officiele wedstrijden werd er altijd eerst tegen een achterstand aangekeken.

De rest van de 1e helft kenmerkte zich in het afwisselen van goede met iets onrustigere momenten, waarbij het veldoverwicht niet goed werd uitgedrukt in doelpunten. De keeper van St. Hubert 3 zal blij geweest zijn dat er niet met een 3-0 achterstand gerust.

In de rust werden de puntjes verder op de i gezet. Jarno kwam erin voor Sjoerd, die zich moest melden bij het eerste elftal en Bjorn kwam er in voor Ren. Helaas werd de 2e helft niet sterk gestart. Wat uiteindelijk resulteerde in een penalty voor de gasten uit St. Hubert. De scheidsrechter zag een handsbal in een kopbal van Martijn waar zijn arm in de buurt was. Deze penalty werd goed ingeschoten: 1-1

De goede moed van de eerste helft verloor hoofdcoach Willy hiermee en ging daarbij in de dugout zitten. Hij kreeg het gevoel dat we de bietenbrug op zouden gaan. De spelers in het veld zagen nergens zon brug. Ze kende wel de Keentse brug, maar daar zijn geen bieten momenteel in de buurt te vinden. Kevin maakte dat dan ook meteen duidelijk door gelijk daarna de 2-1 voorsprong erin te schieten.

Willy hoefde niet lang achterover te gaan zitten bij deze voorsprong, omdat hij weer kon juichen. Pim schoot het derde doelpunt voor de thuisploeg binnen: 3-1. Nog eventjes werd het spannend, nadat de cornerspecialist van het derde elftal van St. Hubert rechtstreeks uit een hoekschop de bal achter Joris wist te schieten: 3-2.

Maar Kevin had geen zin in spanning en wist de toegekende penalty goed in te schieten: 4-2. Dit was ook meteen de einduitslag van een sportieve wedstrijd.

OKSV t Twdde verdubbelde door de uitslag zijn puntenaantal. Volgende week staat de uitwedstrijd om 12:00 uur op het programma tegen Festilent 6.

[ Terug ]

Informatie OKSV 2 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2020 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps