Logo OKSV

Festilent 7 - OKSV 3 (2-5)

29 maart 2015

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

Vandaag werd er om 12:00 uur afgetrapt op het Sportpark De Bundel voor de strijd Festilent 7 - OKSV 3.

De wedstrijd Festilent 7-OKSV 3 eindigde in: 2-5.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 3 wordt gespeeld uit tegen SCV'58 3 op 04 april 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Veldbezoek in Zeeland pakt goed uit voor OKSV

Van onze verslaggever: ing. Dijkshoorn

Op 29 maart was OKSV 3 te gast bij Festilent 7 voor een nieuwe voetbalwedstrijd. Na aankomst was er even onduidelijkheid of er wel gespeeld kon worden, maar na een grondige inspectie van het veld kon alsnog worden begonnen met omkleden.

Speciaal voor deze keer waren Thom Barten, Kevin Kuijpers, Jochem van Oosteren en niemand minder dan Bart Marijnissen bereid gevonden om mee te doen.

Ondanks dat leider Patrick Kersten dus ruim in de spelers zat, was de beschikbare ruimte in de kleedkamer iets minder toereikend. Gelukkig was dit na het toepassen van een compacte opstelling wel te doen.

Eenmaal op het veld moest worden teruggevallen op een andere tactieken aangezien het veld behoorlijk glibberig was.

Voor het aangaan van duels leidde dit regelmatig tot interessante situaties waarbij middenvelder Jean-Paul bijvoorbeeld regelmatig in horizontale positie op de vochtige graszoden was te vinden. Ook Niels Voet maakte na het nemen van een vrije trap een slippertje en zag vanuit een liggende positie hoe de bal over de lat vloog.

OKSV bleef, op aandringen van het middenveld, druk naar voren zetten waardoor Tom Swinkels de kans zag om een tweede doelpunt netjes af te maken.

Ook in de tweede helft bleef het koud en nat buiten. Het was voor beide teams dan ook even door de zure appel heenbijten voordat men weer goed in het spelletje zat.
Daarnaast bewees Thom Barten trouwens wel dat de appel niet ver van de boom viel door zelf de 3-0 te scoren, een week nadat Barten senior hetzelfde had gedaan.

Ook Rogier van der Linden was nog niet uitgespeeld en wist de bal nog twee keer langs de keeper te sluizen.

Met een voorsprong van 5 doelpunten begon de felheid bij OKSV weg te zakken. Dit was het eerste te merken op het middenveld, maar breidde zich geleidelijk ook uit richting het doel van OKSV. Jochem, die tot nu toe met een aantal fraaie reddingen het doel leeg had weten te houden, kreeg een reeks aanvallen van Festilent te verduren.
In de laatste tien minuten werd door Festilent nog twee keer gescoord waardoor de eindstand op 5-2 kwam te staan.


Het dipje waar OKSV mee te maken kreeg aan het einde van de tweede helft kon niet genoeg door Festilent worden uitgebuit om de stand gelijk te trekken. Desnodanks gaan er geruchten dat de leiding van OKSV 3 in onderhandeling is met Cup-a-Soup om dergelijke dipjes tijdig te kunnen ondervangen.

ing. Dijkshoorn

[ Terug ]

Informatie OKSV 3 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps