Logo OKSV

OKSV 3 - UDI'19/Beter Bed 13 (3-4)

15 maart 2015

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:


De Competitieontmoeting OKSV 3 - UDI'19/Beter Bed 13 stond om 11:00 uur op het programma. De confrontatie werd gespeeld op het Sportpark t Veldje.

Op het Sportpark t Veldje werd vandaag om 11:00 uur afgetrapt voor de strijd OKSV 3 - UDI'19/Beter Bed 13.

De wedstrijd OKSV 3-UDI'19/Beter Bed 13 eindigde in: 3-4.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 3 wordt gespeeld thuis tegen Odiliapeel/Braks Groep 3 op 22 maart 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Ranglijsttrekkersdebat tussen OKSV en UDI trekt veel bekijks

Van onze verslaggever: ing. Dijkshoorn

Met de verkiezingen voor het Waterschap n de Provincie voor de deur blijkt het voor veel mensen een lastige keuze zijn waar ze nou op moeten stemmen. De verwachting is dan ook dat de landelijke opkomst relatief laag zal zijn.

Gelukkig zat de stemming er afgelopen zondag weer goed in bij de heren van OKSV 3 en viel er over de opkomst bij het hoofdveld niks te klagen. Voor vandaag stond namelijk een belangrijk debat in de planning over de vraag wie tijdens deze campagne de meeste punten zou binnenhalen; Een onderwerp waar zowel OKSV 3 als UDI '19/BeterBed 13 bereid voor waren om tot het uiterste te gaan.

Nadat Patrick Kersten de nieuwe formatie uit het kabinetskastje had gepakt, werd overgegaan tot de algemene bekendmaking. Naast de alom bekende namen waren dit keer ook Sjoerd van Griensven, Niels Voet, Joris Kuijpers en Joan Reijs aanwezig. Frank van de Berg trad dit keer op als voorzitter om het velddebat in goede banen te leiden.

UDI trapte als eerste af en wist al snel een dominante positie op het middenveld te verkrijgen ondanks de weerstand van de Centraal en Doelmatig Aanpakken partij onder leiding van D. J. Manders. Niet lang hierna werden de standpunten van de Partij van de Verdediging door UDI onder vuur genomen en kwam UDI met 0-1 voor te staan.

Op initiatief van Niels Voet (afgevaardigde van de Partij Voor De Aanval) werd hierna een visie over de lange termijn uiteengezet. Hij vond hierin bijstand van J.P. de Beijer (ook van de Centraal en Doelmatig Aanpakken partij) welke vervolgens de bal in het net wist te krijgen. De tussenstand trok hierdoor weer gelijk naar 1-1.

Een nieuwe aanval van UDI leidde echter tot een vrije trap welke niet afdoende kon worden gestopt door keeper. Het staat 1-2.

Hierna trokken beide teams zich terug voor een kort reces. Mark van der Heijden, van de afdeling Zorg en Welzijn, maakte handig gebruik van deze tijd door elk van onze jongens persoonlijk een hart onder de riem te steken.

In de tweede helft ging OKSV echter wat traag van start en kreeg al snel twee doelpunten om de oren. Gelukkig wist de Partij Van de Verdediging zich nog te herpakken en UDI aan te tand te voelen over de beheersing van het middenveld.

Joan Reijs, (van de Vleugelspelers Voetballen Door) wist het spel nog verder te verleggen en een nieuw doelpunt te maken.
In de slotfase probeerden alle partijen nog zoveel tijd naar zichzelf toe te trekken, wat leidde tot enkele verhitte discussies. Uiteindelijk bleek dhr. van de Berg zelfs genoodzaakt te zijn om een penalty voor OKSV te geven, welke door Niels Voet keurig werd ingeschoten.

Met een tussenstand van 3-4 voor UDI begon de tijd nu toch wel te dringen voor OKSV. Gelukkig bewees ook R. van der Linden uiteindelijk nog dat hij het scoren niet verleerd was. Weliswaar was dit pas na de wedstrijd tijdens een (zr spannend) potje tafelvoetbal tegen zijn eigen dochter, maar toch.

Het is maar goed dat er bij OKSV 3 niet aan politiek wordt gedaan (behalve als iemand meent te vinden dat Overlangel belangrijker is dan Neerloon of Keent). In ieder geval blijft het bij een politiek debat elke keer weer lastig om nou de definitieve winnaar te bepalen.

ing. Dijkshoorn

[ Terug ]

Informatie OKSV 3 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps