Wedstrijden 2014/2015

OKSV 1 - GVV'57 1
Uitslag: 6-1

2 september 2014

Op het Sportpark t Veldje werd vandaag om 18:30 uur afgetrapt voor de ontmoeting OKSV 1 - GVV'57 1. Scheidsrechter N. van Holst had deze wedstrijd geleid.

De wedstrijd OKSV 1-GVV'57 1 eindigde in: 6-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Menos 1 op 7 september 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Wedstrijdverslag OKSV 1- GVV'57 1

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Deze wedstrijd werd vandaag ingehaald nadat die vorige week wegens het slechte weer was afgelast. Dit is de laatste wedstrijd voor de beker want as zondag start de competitie!

Vooraf: De criticasters waren natuurlijk weer sterk vertegenwoordigd bij deze thuiswedstrijd in de vorm van de gebr. Voet en de gebr. Van Duren, ook oud Trainer en speler van OKSV 1 DJ Manders was van de partij bij deze midweekse confrontatie. En Vlagger Willy van de Loop stond uiteraard ook weer paraat!

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in.
DM: S. van Griensven. RB: R van Dinther RCV: E. van Summeren LCV: R. van den Berg LB: D.Ermers. VM: B. Vos(c) VM: J. van de Loop AM: P. Hidding. LA: R. Reijs CA:M. van de Akker RA: J. van de Wielen.
Wissels: Ted Schmitz, Bram van de Berg, Joris van Poppelen en Niek Selten.
Opmerkingen:
  • Frank Vos zit nog steeds in de lappenmand.
  • Dennis Ermers keerde terug in de basis na het ontbreken tegen SIOL. Betrouwbare bronnen hebben inderdaad bevestigd dat de blessure bij Dennis de oorzaak was van een SM avontuurtje. Tip Reijs had de hele avond geluidsoverlast gehad.
  • Vandaag waren de intrapballen een keertje wel hard, Trainer Voet had het heft zelf in handen genomen na dat leider D. van Vucht meerdere keren (zijn enige taak) niet goed had volbracht.

Ook deze wedstrijd begon OKSV vrij aardig, er werden een aantal kansen gecreëerd en om zeep geholpen. In de 17e minuut verstuurde Rick Reijs vanaf het middenveld een diepe bal richting Johan van de Wielen de bal leek wat aan de harde kant maar door de snelheid van Johan en de traagheid van de keeper van GVV kon deze de bal toch oppikken, hij passeerde de keeper en ronde fraai af prima goal! 1-0. Al in de 20ste minuut moet OKSV verder zonder Roel van Dinther die een blessure over heeft gehouden aan de begin fase, Ted Schmitz komt in het veld als linksback en Dennis (SM) Ermers gaat na rechts.

In de 24ste minuut krijgt OKSV een vrije trap van de prima fluitende scheidsrechter(graag elke week zo een!?) Rick Reijs legt aan en levert een redelijke voorzet af, de bal word niet geraakt en verdwijnt zomaar in de goal bij de keeper van GVV die weer niet vrijuit lijkt te gaan 2-0! Na de 2-0 word OKSV iets sterker maar na een minuutje of tien lijkt OKSV het initiatief weer redelijk over te pakken.

OKSV Mist nog een aantal kansjes waaronder een van Marc van de Akker ( die verder wederom een prima wedstrijd speelt) hij speelt een aantal man uit maar vergeet eventjes dat de bal ook nog op goal geschoten moet worden. GVV krijgt precies een kans na matig uitverdedigen van Erwin, Maar Sjoerd laat zien een betrouwbare vervanger van de Rode man te zijn en keert de bal zeer goed. Rust met een 2-0 stand Prima eerste helft.

Na rust begint de tweede helft rustig aan beide kanten GVV lijkt er niet echt meer in te geloven en OKSV kan nog niet het goede spel van voor rust vinden om echt door te drukken. In de 58ste minuut versierd Perr Hidding een vrije trap op rechts, Rick Reijs legt aan en vind dezelfde Perr voor de goal die prima binnenkopt goede goal! 3-0. In de 60e minuut word een voorzet van GVV niet goed verdedigd door Rick van de Berg(die verder een prima wedstrijd speelde) en de spits van GVV kopt in, Sjoerd red prima in eerste instantie maar de terugkomende bal is weer voor de spits en nu kopt hij deze wel tegen de touwen 3-1! In de 65e minuut komt Bram van de Berg voor Job van de Loop in het veld. Opmerkelijk is dat spelersvrouw Manou om deze wissel heeft gevraagd, Job MOET mee na huis, het is al zo laat. In de 74e minuut vind Sjoerd met een prima lange bal(jaja frank Gekeken?) Perr die Rick Reijs prima vrijspeelt en 4-1 maakt! In de 80e minuut komt de kleine Pieter(joris Poppelen) het veld binnen om Marc van de Akker af te lossen die al een tijdje moegestreden rond struint. Joris was al lang warm maar Trainer Voet wilde Marc nog eventjes af laten zien. In de 85 minuut scoort Bram van de Berg na een assist van Johan de 5-1. Betrouwbare bronnen hebben aangegeven dat deze goal al op een groot canvas doek te bezichtigen is bij de fam van de Berg thuis. In de 89e minuut maakt Rick Reijs nog 6-1 na een matige vrije trap en een opzichtige blunder van de keeper van GVV.

Trainer Voet gaf een rondje na afloop, dit kwam door het commentaar van trouwe supporter Hans van de Elzen afgelopen zaterdag.

Kortom OKSV tankt vertrouwen en lijkt klaar voor de eerste competitie wedstrijd as zondag thuis tegen MENOS.