Logo OKSV

SBV 2 - OKSV 3 (3-2)

31 augustus 2014

Wedstrijdverslag:

OKSV 3 heeft vandaag een uitstrijd afgewerkt tegen SBV 2. De confrontatie werd gespeeld om 10:00 uur. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark Elzenbos.

De wedstrijd SBV 2-OKSV 3 eindigde in: 3-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 3 wordt gespeeld uit tegen DAW 10 op 7 september 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Katers, Koffie en Kapotte schoenen (wedstrijdverslag SBV 2 - OKSV 3)

Van onze verslaggever: Paul Meerdink

Men zegt wel eens dat het leven in Brabant één groot feest is, maar dat is slechts gedeeltelijk waar. Voor de spelers van het derde waren de laatste weken meer een soort aaneenschakeling van verschillende feestjes, met elke zaterdagavond een nieuw hoogtepunt.

Het is dan ook maar goed dat Gerrit, de kastelein van de Petjesbar, een verse bak koffie klaar had staan op de dag des oordeels. De schade onder de gelederen was in ieder geval goed merkbaar;Desalniettemin begaf het derde zich vol goede moed naar het wedstrijdveld van SBV in Haren. De warming-up verliep dit keer ook net iets anders omdat ook de intrap ballen niet aanwezig waren. Gelukkig werd ook dit obstakel overwonnen door het feilloze inbeeldingsvermogen van het team door in plaats daarvan fictieve ballen te gebruiken. Waarnemend leider Mark v/d Heijden had ondertussen in overleg met de spelers een nieuwe basisopstelling gemaakt.

Na aftrap gingen beide partijen flink in de aanval, ondanks de drassige conditie van het veld. Aanvallen van SBV werden afgeslagen en opgevolgd door tegenaanvallen van OKSV. Het was uiteindelijk Bart Marijnissen die zich niet met een kluitje in het riet liet sturen en een pad wist te banen naar het doel van de tegenstander. 0-1 voor OKSV. De gelijkmaker door SBV volgde echter al enkele minuten later en dit zou ook zo blijven tot aan de rust.

De tweede helft had echter nog een aantal verassingen voor het team in petto. Kort nadat beide teams weer tegenover elkaar op het veld stonden, arriveerde dhr. Kersten ten tonele, mét de intrapballen. De tweede verassing was een flinke bui die het toch al drassige veld veranderde in een waar moeras. Het duurde dan ook niet lang voordat SBV met 3-1 voor kwam te staan. De grootste verassing moest echter nog komen.

Ondanks het slechte veld, het weer, de kater en voetbalschoenen die elk moment uit elkaar konden vallen, ging er te midden van alle chaos een lichtje branden bij voorstopper Jan Reijs; Na het verkrijgen van de bal aan de rand van het strafschopgebied van de tegenstander zette hij de aanval in. Na het moeiteloos passeren van twee man, legde hij aan en schoot de bal keurig over de keeper heen het doel in. De stand werd hierdoor 3-2 voor SBV. Ondanks verwoede pogingen lukte het OKSV niet meer om de gelijkmaker te scoren, waardoor SBV er met de winst vandoor ging.

Het onverwachte, maar zeker verdiende doelpunt van dhr. Reijs geeft veel stof tot nadenken. Onder de meest ongunstige omstandigheden beschikt deze verdediger klaarblijkelijk over onvermoede krachten. Misschien een idee om hem vaker zat te voeren op de avond voor een voetbalwedstrijd??

[ Terug ]

Informatie OKSV 3 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2020 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps