Logo OKSV

OKSV 2 - Ravenstein 3 (8-2)

31 augustus 2014

Wedstrijdverslag:

OKSV 2 heeft vandaag een thuiskrachtmeting afgewerkt tegen Ravenstein 3. De confrontatie werd gespeeld om 11:00 uur. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark t Veldje.

De wedstrijd OKSV 2-Ravenstein 3 eindigde in: 8-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld uit tegen OSS'20 6 op 7 september 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

OKSV 2 scoort er lustig op los tegen Ravenstein 3 : 8-2

Van onze verslaggever: Chris

Op de laatste zondag van augustus mochten de mannen van OKSV t Twdde, onder leiding van coach Willy, aantreden in de derby tegen Ravenstein 3. Na 2 oefenwedstrijden gespeeld te hebben, gingen ze nu voor de echte punten spelen in de bekercompetitie in de wetenschap dat het derde elfal van Ravenstein de week ervoor met 2-9 thuis klop had gekregen van OSS'20 6.

Willy had zich tot in de puntjes voorbereid op deze wedstrijd. Doordat hij de verschillende spelsystemen, die hij wilde uitproberen, helemaal had uitgedacht, was hij vergeten om nog een opstelling te maken.

Na de minuut stilte ter nagedachtenis van Mari Ermers werd er gestart aan de wedstrijd, die onder leiding stond van Team Van Griensven met Ren en de altijd goedlachse reserve-vlagger Theo.

Het eerste doelpunt die in het netje van Ravenstein zou vallen kwam op naam van aanvoerder Johan. Dit konden de tegenstander wel waarderen, vooral Luc en Ronny. Bij deze ene goal zou het niet blijven. Na doelpunten van Jurr (2-0) en ex-vakantieganger Thomas (3-0) konden de mannen gaan rusten.

Meteen na rust werd er weer rustig verder gescoord door Pim (4-0) en wederom Jurr (5-0). Hierna mochten de gasten uit Ravenstein iets terug doen en kwam de 5-1 op het scorebord. De mannen van t Twdde hadden er nog geen genoeg van, dus werd Aimee maar weer eens aan het werk gezet met de afstandsbediening van het scorebord. Nadat Bram (6-1), wederom Johan (7-1) en weer Bram (8-1) gescoord hadden voor OKSV stopte de doelpuntenmachine.

Ravenstein 3 werd uiteindelijk nog een doelpunt gegund, waardoor Aimee bij een 8-2 eindstand mocht bijkomen van al het werk wat ze met het scorebod had gehad.

Komende zondag gaan de mannen van OKSV t Twdde op bezoek bij OSS'20 6 en dan wordt er gekeken wie er door mag in de KNVB Beker. Deze wedstrijd zal beginnen om 12:30 uur in Oss.

[ Terug ]

Informatie OKSV 2 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2020 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps