Logo OKSV

Menos 1 - OKSV 1 (1-4)

26 april 2015

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

De Competitieconfrontatie Menos 1 - OKSV 1 stond om 14:30 uur op het programma. Deze krachtmeting stond onder leiding van arbiter J.M. van der Putten. De wedstrijd werd gespeeld op het Sportpark Peelvreugd.

De wedstrijd Menos 1-OKSV 1 eindigde in: 1-4.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen SCV'58 1 op 3 mei 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

6D: OKSV en SIOL winnen allebei

Bron: KlikSport.nl

HAREN/LANDHORST - De beslissing om het kampioenschap in de zesde klasse D valt pas volgende week. SIOL bleef aan de kop van de ranglijst door een eenvoudige overwinning op SBV, dat de wedstrijd met tien man eindigde: 5-0. OKSV beleefde eveneens een gemakkelijke middag bij Menos in Landhorst: 1-4.

SIOL speelde de 'thuiswedstrijd' tegen SBV in Haren, omdat de heen(uit)wedstrijd in Katwijk werd gespeeld. Rafael Letemahulu, Tim Driessen (twee), Paul Broeren en Djavano Amanapunnjo drukten het verschil tussen de lijnen ook in de score uit. "Een duidelijke overwinning", aldus SIOL-trainer Peter ten Haaf. "De score had hoger uit mogen vallen."

Ruime winst OKSV
SIOL gaat volgende week met twee punten voorsprong op OKSV naar Stevensbeek. Hekkensluiter SVS moet normaal geen sta-in-de-weg zijn om de Katwijkers van het kampioenschap af te houden. OKSV bleef in het spoor van de lijstaanvoerder door in Landhorst simpeltjes af te rekenen met Menos. Perr Hidding (tweemaal) en Rick Reijs zorgden voor een 0-3 tussenstand. Menos deed wat terug, maar Dirk van de Berg maakte er nog 1-4 van.

Gelijkspel in Oijen
Olaf Bosch scoorde vandaag voor de vierde wedstrijd op rij voor MOSA'14. De Macharenaar maakte in de thuiswedstrijd tegen Elsendorp de 2-2, tevens de eindstand. De bezoekers kwamen in Oijen al na tien minuten na rust op voorsprong door een eigen doelpunt. Drie minuten later was het al 1-1 door een afstandsschot van Max Kras. Halverwege tweede helft nam Elsendorp opnieuw de leiding, maar zoals eerder gememoreerd bepaalde Bosch de eindstand op 2-2.

Driepunter SCV'58
SCV'58 zette zondagmiddag Irene met 3-1 aan de kant. Twee goals van Myron van Dijk en eentje van Pascal van Thiel zorgden volgens SCV'58-trainer Jeroen Denissen voor een terechte overwinning. "Bij een 2-2 stand zijn we door het oog van de naald gekropen, want Irene mist twee honderd procent kansen. Daarna was er een hoog tempo over en weer, waarbij wij uiteindelijk op 3-1 kwamen. De basis voor deze winst is in de eerste helft gelegd. Op basis van inzet en werklust en daarbij nog bij vlagen goed voetbal zijn de drie punten binnengesleept."
Met nog ťťn wedstrijd te spelen, kan er nog van alles gebeuren in de zesde klasse D. Denissen: "Op de laatste speeldag volgt de climax. Vier ploegen strijden voor de nacompetitie. Een heerlijke ontknoping."

Nacompetitie voor Achilles Reek?
Achilles Reek won met 4-2 van Astrantia en hoopt tijdens de laatste speeldag op een stuntje: plaatsing voor de nacompetitie. Na zo'n 75 minuten was de wedstrijd zondagmiddag gespeeld. Kort voor rust opende Juul de Louw de score en in de tweede helft liep de thuisploeg via Bas Linders en opnieuw De Louw uit naar 3-0. Astrantia kwam nog wel terug tot 3-1, maar snel was via Mathijs van de Steen de marge weer drie. In de slotfase was doelman Roy Vloet een tweede maal kansloos, waardoor het scorebord op 4-2 kwam te staan.

Uitslagen zesde klasse D:
-SIOL - SBV 5-0
-Menos - OKSV 1-4
-MOSA'14 - Elsendorp 2-2
-Achilles Reek - Astrantia 4-2
-SCV'58 - Irene 3-1
-De Willy's - SVS Stevensbeek 3-1

Stand zesde klasse D:
1. SIOL 21-52
2. OKSV 21-50
3. Irene 21-41
4. SCV'58 21-35
5. Achilles Reek 21-34
6. Elsendorp 21-34
7. De Willy's 21-33
8. MOSA'14 21-18
9. Astrantia 21-17
10. SBV 20-16
11. Menos 21-14
12. SVS Stevensbeek 21-11

Wedstrijdverslag Menos 1 - OKSV 1

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Zondag 26 april, OKSV speelt de week na de pijnlijke nederlaag tegen Siol, een uitwedstrijd tegen MENOS in Landhorst.

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in.
DM: M. Reijs RB R. van Dinhter RCV: N. Selten LCV: J. van Poppelen LB:D. Ermers VM: E van Summeren (c) VM: J. van de Loop AM: P. Hidding LA: R. Reijs CA: M. van den Akker RA:D. van de Berg
Wissels: J. van de Wijst, J. van de Wielen, T. Schmitz

Opmerkingen:
De wedstrijd.
In het rustige plaatsje Landhorst word om half drie afgetrapt voor de wedstrijd. OKSV heeft in eerste instantie weinig moeite met de hardwerkende maar matig voetballende mannen uit Landhorst.

In de tiende minuut is het Perr die een actie na binnen toe maakt en de 1-0 scoort. In het vervolg speelt OKSV in een te laag tempo om de wedstrijd vroegtijdig te kunnen beslissen.

OKSV krijgt wel een aantal kansjes, maar helaas word telkens het net niet gevonden. Menos houd het voorlopig op 0-1 en komt er zelf af en toe gevaarlijk uit. Mike Reijs moet een keer reddend op treden op een schot vanaf de rechterkant en doet dit uitstekend.

In de 30e minuut raakt zowel Perr als een speler van Menos geblesseerd aan het hoofd. Wat hierdoor ontstaat is een sprintwedstrijd voor bejaarden tussen Sjack Ermers en de vlagger van Menos(helaas moet Opa Sjack uiteindelijk zijn meerder herkennen).

Nog voor rust moet Spits Marc vervangen worden door Ted, wederom de veeleisende vriendin van Marc schijnt hier een aandeel in te hebben.

In de 44e minuut is daar dan toch de 0-2 het is Perr die op bijna identieke wijze zijn kunststukje van het begin van de wedstrijd herhaald, zo gaat OKSV rusten met een 2-0 voorsprong.

Na de rust ontstaat wederom een wedstrijd die lijkt op de eerste helft, OKSV heeft veel balbezit maar creŽert te weinig kansen om het echt af te maken. Maar in de 58e minuut valt dan toch de 0-3 Bushkangeroe Skippy neemt een wat kansloze vrijetrap die via de muur en de wind(vandaag was het windkracht 6) tot doelpunt word gepromoveerd, 0-3 wedstrijd beslist.

Joris van de Wijst brengt het totaal aantal A-spelers vandaag op 4 en maakt in de 65e minuut zijn opwachting voor Erwin, de aanvoerdersband gaat naar de kaalste man op het veld, Dennis Ermers.

In de 80e minuut valt dan toch uit het niks de 1-3, botsauto's Niek en Mike hebben een meningsverschil na een diepe bal en stuiten op elkaar. De spits van Menos is er als de kippen bij om als nog zijn doelpuntje mee te pikken.

In de 85e minuut valt toch nog de 1-4 een identieke goal als de 1-3 maar nu aan de overkant, ook de verdediger en keeper van Menos blijken er wat van te kunnen en ook zij gaan als volleerd botsauto de strijd met elkaar aan. Dirk maakt hier ook optimaal gebruik van en maakt net als de spits van Menos als nog een doelpunt.

In de 86e minuut komt Swaffel-koning Johan van de Wielen nog in het veld voor Rick Reijs, helaas vergeet hij in de 88e minuut zijn jonge heer tegen de bal te slingeren om van dichtbij de 1-5 te maken.

Zo eindigt de wedstrijd in een 1-4 overwinning, volgende week volgt alweer de laatste wedstrijd van de reguliere competitie thuis tegen SCV. Hierna kan het team van Voet ongeacht de uitslag zich hoogstwaarschijnlijk op gaan maken voor de nacompetitie. Een wonder in Stevensbeek is nodig om Siol eventueel van het kampioenschap af te kunnen houden.

Tot volgende week.

Was ondertekend,

Studio OKSV
Sjack van Gelder
studiooksv@hotmail.com

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps