Logo OKSV

OKSV 1 - SBV 1 (3-2)

8 maart 2015

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark t Veldje voor de krachtmeting OKSV 1 - SBV 1 onder leiding van arbiter O. Muratoglu.

De wedstrijd OKSV 1-SBV 1 eindigde in: 3-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Festilent -23 op 10 maart 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

6D: Top drie maakt geen fout

Bron: KlikSport.nl

OVERLANGEL - De drie kampioenskandidaten in de zesde klasse D hebben vandaag geen fout gemaakt in de titelstrijd. SIOL en OKSV wonnen met minimaal verschil van respectievelijk De Willy's (1-0) en SBV (3-2). Irene beleefde op eigen veld een gemakkelijke middag tegen subtopper Elsendorp: 4-1.

SIOL had moeite met het slechten van de muur die De Willy's op eigen veld optrok tegen de Katwijkers, maar het lukte Rafael Letemahulu uiteindelijk wel. "Het was geen goede pot. Van beide kanten niet", blikt SIOL-coach Peter ten Haaf terug. "Wij hebben wel de beste kansen gehad en vergaten na de voorsprong om de wedstrijd in het slot te gooien. Met een flinke dosis inzet probeerde De Willy's de gelijkmaker te maken, maar echt gevaarlijk zijn ze niet geworden." Door de 0-1 zege in Wilbertoord blijft SIOL in het spoor van OKSV en Irene.

OKSV klopt SBV
In de gemeentelijke derby tussen OKSV en SBV ging de winst naar de thuisploeg. Eenvoudig ging het niet voor de formatie van trainer Niels Voet. Perr Hidding opende de score voor de thuisploeg, maar via Tom Wouterse en Jordy van Outvorst werd de stand in 1-2 omgebogen. Uiteindelijk zorgden opnieuw Hidding en Niek Selten voor 3-2.

Driepunter SCV'58
'Een draak van een wedstrijd', zo beschreef SCV'58-trainer Jeroen Denissen het duel met MOSA'14. Na een half uur maakte Vincent van den Geer met een mooi lobje de 0-1. De Oijenaren kwamen met tien man te staan en SCV'58 drong aan. De lat voorkwam een tegentreffer, maar na zo'n uur was het alsnog gelijk via Pascal van Thiel. Denissen: "Daarna ging het beter en loon naar werken kregen we uiteindelijk door opnieuw Van Thiel. Daarna waren er nog wat hectische momenten, maar we zijn niet meer in gevaar gekomen."

Winst Achilles Reek
Achilles Reek blijft op de vierde plaats staan. Tegen Menos kwamen de mannen van trainer Jos Koenen niet in de problemen. Na 45 minuten stond er nog een 0-0 stand op het bord. Vijf minuten in de tweede helft opende Mathijs van de Steen de score. De verdubbeling kwam na een uur voetballen door Luuk Janssen. Rob van der Wijst was verantwoordelijk voor het slotakkoord: 3-0.

Uitslagen zesde klasse D:
-OKSV - SBV 3-2
-De Willy's - SIOL 0-1
-Irene - Elsendorp 4-1
-Achilles Reek - Menos 3-0
-SCV'58 - MOSA'14 2-1
-SVS Stevensbeek - Astrantia 0-3

Stand zesde klasse D:
1. OKSV 16-38
2. Irene 14-32
3. SIOL 13-28
4. Achilles Reek 15-26
5. SCV'58 14-25
6. De Willy's 15-23
7. Elsendorp 13-22
8. Menos 15-13
9. SBV 15-12
10. Astrantia 15-12
11. MOSA'14 14-11
12. SVS Stevensbeek 15-3

Wedstrijdverslag OKSV 1 - SBV 1

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Zondag 9 maart, OKSV speelt de eerste wedstrijd van de derde periode, thuis tegen het altijd stugge SBV uit Haren.

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in.
DM: F. Vos RB: R. van Dinther RCV: N. Selten LCV: B. Vos(c) LB:D. Ermers VM: E van Summeren VM: J van de Wielen AM: P. Hidding LA: R. Reijs CA:M. van den Akker RA:B. van de Berg
Wissels: J. van de Loop. T. Reijs. D. van den Berg

Opmerkingen:

OKSV troeft SBV af

Bron: Website SBV Haren

Geschreven door: Bert Knipping

Op de eerste lentedag van het jaar moest SBV op bezoek in Overlangel bij OKSV.
De wedstrijd was nog maar amper begonnen of OKSV wist de 1-0 al aan te tekenen. Dat OKSV in de eerste helft niet verder uit wist te lopen mag een wonder heten. Paal en lat waren enkele keren de redding voor SBV. In de tweede helft putte SBV daar kracht uit en het was Tom Wouterse die de gelijkmaker scoorde. Hierna ging het spel heen en weer en was OKSV niet meer zo dominant als in de eerste helft. SBV kwam zelf op voorsprong door een doelpunt van Jordy van Outvorst. Hing er dan een verrassing in de lucht? Niet als het aan OKSV lag want de zij scoorden de gelijkmaker en gingen korte tijd daarna weer over SBV heen. In de allerlaatse minuut leek SBV dan toch weer langszij te komen toen Joep raak kopte uit een vrije trap. De scheidsrechter keurde deze gelijkmaker echter af wegens vermeend duwen. Toch winst voor OKSV dus dat op koers blijft voor een kampioenschap. Eindstand 3-2.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps