Logo OKSV

OKSV 1 - Achilles Reek 1 (2-0)

23 november 2014

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark t Veldje voor de krachtmeting OKSV 1 - Achilles Reek 1 onder leiding van arbiter R.J.B.A. Benders.

De wedstrijd OKSV 1-Achilles Reek 1 eindigde in: 2-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen SIOL 1 op 30 november 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

6D: SIOL ziet OKSV en Irene inlopen

Bron: KlikSport.nl

MIDDELAAR - SIOL heeft in de uitwedstrijd tegen laagvlieger Astrantia dure punten verspeeld. Ondanks een dozijn kansen voor de Katwijkse koploper werd het in Middelaar 1-1. SIOL zag Irene tot op één punt naderen, terwijl OKSV tot op vier punten wist te komen van de Katwijkers na een rugliere overwinning op Achilles Reek.

"We hebben veertien open kansen gemist", klaagde SIOL-trainer Peter ten Haaf na het 1-1 gelijkspel van zijn ploeg bij Astrantia. "Al drie wedstrijden op rij is het Sinterklaas. Zo'n wedstrijd moeten we gewoon winnen." Djavano Amunupunnjo zette SIOL op voorsprong, maar de Limburgse gastheer kwam nog langszij. Ondanks vier mogelijkheden voor open doel en drie schoten op de paal en lat, bleef het bij 1-1.

OKSV won op eigen veld van Achilles Reek. Marc van de Akker en een eigen doelpunt van de formatie uit Reek stond het na 90 minuten 2-0. OKSV, dat komende zondag naar Katwijk afreist, staat nu op nog slechts vier punten van SIOL, dat Irene tot op één punt ziet naderen omdat de Gemonders weinig moeite kenden met Menos: 3-1.

Duel onderin
MOSA'14 boekte de tweede overwinning van dit seizoen. De ploeg van trainer Mario van Lith, bezig aan zijn laatste seizoen in Oijen, klopte hekkensluiter SVS Stevensbeek met 2-5. Remco van Zonsbeek was voor rust de grote man met drie doelpunten. Ook Max Kras scoorde voor rust. Na de 1-4 ruststand maakten beide elftallen in de tweede helft één doelpunt. Ferry van den Heuvel was het met 2-5 namens de Oijenaren.

Gelijkspel in Velp
SCV'58-trainer Jeroen Denissen baalde na afloop dat er een 1-1 eindstand op het scorebord stond. "We voetbalden voor drie punten en streden voor de winst. Helaas krijgen we er maar één. Ik kan de jongens alleen verwijten dat ze zeven tot kansen niet hebben benut." In de eerste helft was het De Willy's dat na een half uur op voorsprong kwam via Stein Jacops. Tegen de verhouding in volgens de Velpenaren en vooral in de tweede helft was het wachten op de 1-1. Die kwam na vijftig minuten voetballen door een treffer van Pascal van Thiel. Na de tweede gele kaart van Leon Jacops van De Willy's raakte SCV'58 de controle even kwijt. De bezoekers bleven gevaarlijk in de omschakeling, maar de 1-1 stand bleef staan. In de 85e minuut werd het 2-1, althans dat dacht iedereen bij SCV'58. Denissen: "De scheidsrechter keurt de goal goed en dan wordt de vlag omhoog gegooid. Vervolgens wordt de goal afgekeurd, zwaar onterecht."

Elsendorp wint in Haren
SBV liep tegen Elsendorp tegen een 1-3 nederlaag aan. Roy van de Wetering was met drie goals de grote man aan de kant van de bezoekers. Bij de Harenaren scoorde Bas van Dorst.

Uitslagen zesde klasse D:
-OKSV - Achilles Reek 2-0
-SVS Stevensbeek - MOSA'14 2-5
-Irene - Menos 3-1
-SCV'58 - De Willy's
-SBV - Elsendorp 1-3
-Astrantia - SIOL 1-1

Stand zesde klasse D:
1. SIOL 10-24
2. Irene 10-23
3. OKSV 10-20
4. De Willy's 10-19
5. Elsendorp 10-16
6. Achilles Reek 10-15
7. SCV'58 10-15
8. SBV 10-10
9. Astrantia 10-9
10. Menos 10-8
11. MOSA'14 10-7
12. SVS Stevensbeek 10-3

Wedstrijdverslag OKSV 1 - Achilles Reek 1

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Zondag 23 November, de dag na het Prinsenbal. De mannen van WNF-Ambassadeur Voet spelen de belangrijke wedstrijd tegen Achilles Reek.

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in.
DM: F. Vos RB: D. Ermers RCV: N. Selten LCV: R. van den Berg LB:J. van de LoopVM: B. Vos(c) VM: Erwin van Summeren AM: P. Hidding LA: R. Reijs CA:M. M. van den Akker RA: B. van den Berg
Wissels: Johan van de Wielen, Kevin Kuijpers, Joris van Poppelen.

Opmerkingen:De wedstrijd.
OKSV moet vandaag eigenlijk drie punten halen, zo blijft het in de buurt van de willy’s , Irene en Siol, laatste twee zijn ook nog eens de tegenstanders van de komende twee weken.

OKSV begint matig aan de wedstrijd, Bij achilles loopt alles en iedereen door elkaar en OKSV heeft het de eerste 10 minuten lastig dit op te vangen. Daarna gaat de ploeg van Voet wat meer vanuit de organisatie spelen en komt het stukken beter in het spel.

In de 24e minuut heeft OKSV al een aantal kleine kansjes en corners gehad, opnieuw een corner van Rick word slechts half weg gewerkt door de verdediging van Achilles, Marc neemt de bal in een keer op de pantoffel en schiet prima binnen 1-0!

OKSV trekt het goede spel van deze fase door, er worden meer duels gewonnen op het middenveld en van achteruit word goed opgebouwd.

In de 29ste minuut geeft Rick "Vertongen" van den Berg een fantastische pass van achter uit(hij schijnt er nog een harde.... van te hebben) op Rick Reijs, deze speelt zijn tegenstander uit en geeft een matige voorzet met links, Gelukkig loopt een bevriende speler van achilles er tegen aan en is deze zo vriendelijk de bal achter zijn eigen keeper te schieten.

Tot aan de rust word er verder weinig gecreëerd, Achilles krijgt een grote kans deze gaat gelukkig net langs. Op slag van rust schiet Rick nog een bal tegen de lat. Rust 2-0 OKSV prima stand.

De 2e helft zakt OKSV iets meer in en laat het Achilles wat meer komen, er word sterk verdedigd en weinig tot niks weggeven achterin en op het middenveld.

In de 50ste minuut is OKSV er met een goede uitbraak Perr Hidding weet de keeper in een 1tegen1 situatie helaas niet te passeren.

In de 53e minuut Wederom een grote kans van OKSV maar de keeper krijgt tot 3 keer toe met kunst en vliegwerk en het aluminium de bal uit de goal.

Zo blijft het 2-0 en is de wedstrijd nog steeds niet gespeeld, in het vervolg word Achilles helemaal niet meer gevaarlijk en de wedstrijd word redelijk rustig uit gevoetbald door de mannen van Nina turtle Voet.

Al met al voor de toeschouwers een wat mindere wedstrijd die wel gewonnen word. De broodnodige drie punten blijven in Overlangel, en volgende week volgt de zware en belangrijke wedstrijd in Katwijk tegen de koploper SIOL.

Was ondertekend,

Studio OKSV
Sjack van Gelder
studiooksv@hotmail.com

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps