Logo OKSV

MOSA'14 1 - OKSV 1 (1-2)

9 november 2014

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

De Competitiestrijd MOSA'14 1 - OKSV 1 stond om 14:30 uur op het programma. Deze confrontatie stond onder leiding van fluitist D. Ozdemir. De wedstrijd werd gespeeld op het Sportpark De Rijsbos.

De wedstrijd MOSA'14 1-OKSV 1 eindigde in: 1-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Achilles Reek 1 op 23 november 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

6D: Geen doelpunten in topper

Bron: KlikSport.nl

De topper tussen SIOL en Irene kende zondag geen winnaar. Beide ploegen wisten niet tot scoren te komen. Nummer drie De Willy's profiteerde niet en verloor met 4-2 bij Achilles Reek.

Achilles Reek kwam tegen De Willy's twee keer op voorsprong. Maar na de 1-0 van Rob van der Wijst en de 2-1 van Roy Vloet tekende topschutter Wouter Klaassen twee keer voor de gelijkmaker. De derde voorsprong (goal Kevin de Haas) gaf de thuisploeg niet meer uit handen. Het werd ook nog 4-2, Juul de Louw was de maker van de slotgoal.

OKSV komt dichterbij
OKSV is nummer drie De Willy's tot op een punt genaderd. Tegen MOSA'14 werd er met 1-2 gewonnen. Een terechte overwinning, al kwam MOSA'14 na een uur spelen wel op gelijke hoogte.
Bij OKSV kwamen Marc van de Akker en Rick Reijs tot scoren.

Menos komt terug
Menos pakte een punt tegen SCV'58. Dat zag er niet naar uit toen de Velpenaren via Myron van Dijk en Sam Stobbelaar een 0-2 voorsprong namen. Breekpunt in de wedstrijd was een moment in het zestienmetergebied van SCV'58. De scheidsrechter wees naar de stip en na de 1-2 raakten de bezoekers de controle kwijt. Het werd ook nog 2-2, waarna de vijfde treffer aan beide kanten kon vallen. Het bleef 2-2.

Uitslagen zesde klasse:
- Elsendorp - SVS Stevensbeek 4-1
- SIOL - Irene 0-0
- Achilles Reek - De Willy's 4-2
- Menos - SCV'58 2-2
- SBV - Astrantia 1-1
- MOSA'14 - OKSV 1-2

Wedstrijdverslag MOSA 1 - OKSV 1

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Zondag 9 november, de eerste wedstrijd in de tweede periode staat voor OKSV op het programma. De nieuwe fusieclub MOSA(macharen/Oijen) is de tegenstander.

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in.
DM: F. Vos RB: R. van Dinther RCV: N. Selten LCV: R. van den Berg LB: D. Ermers VM: B. Vos(c) VM: J. van de Loop AM: P. Hidding LA: R. Reijs CA:M. M. van den Akker RA: B. van den Berg
Wissels: Erwin van Summeren, Tim Reijs, Dirk van den Berg

Opmerkingen:

De wedstrijd.
OKSV begint minder sterk als de laatste weken aan de wedstrijd, Het veld in Oijen is bezaaid met zand wat het positiespel van de ploeg niet ten goede komt. Vanaf het eerste fluitsignaal is duidelijk dat MOSA in gaat zakken en misschien een keer via de counter gevaarlijk kan worden.

OKSV heeft in de beginfase veel balbezit echt gevaarlijk word het echter maar een keer, Rick Reijs ziet zijn vrije trap in de 8e minuut uiteenspatten op de kruising.
In de fase hierna tot de 25ste minuut weet OKSV niet goed wat het met het vele balbezit en een terug leunende tegenstander moet en word dan ook maar zelden gevaarlijk.

Na de eerste 25 minuten sluipt er iets meer dreiging in het spel van OKSV, Perr is het dichst bij een treffer maar ziet zijn schot keihard tegen de kruising aan vallen. OKSV is verder een aantal malen dreigend als spits Marc bereikt word. Helaas valt de goal voorlopig niet en na precies 45 minuten fluit scheidsrechter Ozdemir op zijn fluitje voor de rust.

In de tweede helft zal en moet het beter wil OKSV de driepunten mee naar Overlangel nemen. De tweede helft begint echter zoals de eerste is geŽindigd met veel balbezit voor OKSV en weinig dreiging.55e minuut wissel OKSV Dirk komt er in voor zijn grotere(alleen in leeftijd) broer bram. In de 65e minuut is daar dan toch de bevrijdende 1-0 Rick Reijs gaat goed door op links(nu wel eindelijk! ) en rond prima af na een fraaie assist van captain Vos.
De opluchting is voelbaar na deze goal.

In de 70e minuut word een opeenstapeling van fouten OKSV echter fataal, Rick van de Berg verzuimt een hoge bal weg te koppen, ook Job van de Loop gaat hier nog onder door. Een speler van MOSA maakt hier gretig gebruik van en neemt de bal mee op rechts, Job dekt niet door waardoor de voorzet ook nog gegeven kan worden. Keeper Frank(tot dan toe nog niks te doen gehad) gaat onder de bal door en een speler van MOSA schiet via de binnen kant van de paal de 1-1 binnen.

Coach Voet grijpt meteen na de tegengoal in en zowel Tim Reijs als Erwin van Summeren komen in het veld voor Job en (discussie boy) Rick van de Berg. Er word een wat aanvallendere opstelling neergezet, 3 man achterin met Erwin daar net voor. OKSV begint eindelijk wat beter te voetballen en creŽert een aantal kleine kansjes. In de 80ste minuut is ie er dan toch de 1-2! Marc van de Akker is attent op een schot van Rick en maakt de 1-2!

Nu zal OKSV het dicht moeten houden in de laatste fase van de wedstrijd, dit gaat de ploeg deze keer wel goed af en MOSA word niet meer gevaarlijk. OKSV is nog dicht bij de 1-3 Maar schoten van Perr en Erwin gaan net langs en over, Marc kan net niet goed afrondde na een goede actie van Dirk.

De prima fluitende Ozdemir vind het in de 94ste minuut genoeg geweest en fluit af.
Drie punten OKSV , maar daar is ook alles mee gezegd, Het spel was vandaag ondermaats en dit zal beter moeten in de komende wedstrijden.

Volgende week zondag is een vrije dag voor de mannen van Voet, As donderdag word er geoefend in Oss tegen de Ruwaard om 19:45.

Studio OKSV
Sjack van Gelder
studiooksv@hotmail.com

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2020 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps