Uitslag: 1-1

2 november 2014

• 1-0 Perr Hidding (OKSV 1)
  • 1-1 Stijn Vos (Elsendorp 1)

Op het Sportpark t Veldje werd vandaag om 14:30 uur afgetrapt voor de ontmoeting OKSV 1 - Elsendorp 1. Arbiter M.Th.A. Straatman had deze confrontatie geleid.

De wedstrijd OKSV 1-Elsendorp 1 eindigde in: 1-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen MOSA'14 1 op 9 november 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

6D: Puntenverlies SIOL, derbyzege De Willy's

Bron: KlikSport.nl

REEK - SIOL is in Reek tegen het eerste puntenverlies van het seizoen opgelopen. De Katwijkers verspeelden tegen Achilles een 0-2 voorsprong: 2-2. De Willy's profiteerde en kwam twee punten dichterbij door thuis de derby tegen Menos met 5-2 te winnen.

"We hebben een 0-2 voorsprong (doelpunten Djavano Amanupunnjo, red.) weggeven. Achilles scoorde twee keer uit standaardsituaties en heeft de rest van de wedstrijd vooral op eigen helft gestaan", aldus SIOL-trainer Peter ten Haaf. "Ze hebben goed geprofiteerd van onze onoplettendheid in de counter. Maar 0-2 mag je niet weggeven. Dan maak je het jezelf te moeilijk."
Gevolgen had het 2-2 gelijkspel van SIOL niet voor de eerste periode. Die werd vorige week ten koste van De Willy's al gewonnen door de Katwijkse club.

Derbyzege De Willy's
De Willy's herstelde zich goed van de 3-0 oorwassing tegen SIOL van vorige week. Op eigen veld werd buurman Menos met een 5-2 nederlaag terug naar Landhorst gestuurd. Menos kwam al vroeg op 0-1 mag nog voor rust was de schade hersteld na twee doelpunten van Stein Jacops: 2-1. Via Wouter Klaassen (twee maal) en Sander Veldboer werd het uiteindelijk 5-2 voor de Wilbertoordse formatie.

Irene haalt hard uit
Irene had zondag geen moeite met MOSA'14. Met rust was het al 3-0, na de thee kwamen er nog drie goals bij. Volgens MOSA'14 maakte Irene indruk als ploeg, die sterk en gevaarlijk is in de omschakeling.

Gelijkspel OKSV
Het gat tussen OKSV en Elsendorp blijft vier punten in het voordeel van de eerst genoemde ploeg. In Overlangel eindigde het treffen in 1-1. Perr Hidding was verantwoordelijk voor de 1-0 voor de thuisploeg.

Eenvoudige winst SBV
SBV kende zondag weinig moeite met SVS. De ploeg uit Stevensbeek kreeg met 1-4 klop. Voor rust namen de Harenaren via Jordy van Outvorst en Joep Cruijsen een 0-2 voorsprong. Bibi Biermans zorgde vlak voor rust voor de aansluitingstreffer. In de tweede helft maakte Van Outvorst zijn tweede en besliste Jaimy Knipping definitief het duel.

SCV'58 vijfde
SCV'58 is door een 1-0 overwinning op Astrantia geklommen naar de vijfde plek. Na een uur spelen tekende Sam Stobbelaar voor de enige goal van de wedstrijd. Astrantia zette in de slotfase aan, maar bleef met lege handen achter. SCV'58-trainer Jeroen Denissen is trots op zijn spelers. "De laatste minuten stonden we onder druk en de opluchting na het affluiten van de 79-jarige scheidsrechter was groot. Een verdiende overwinning en we staan mooi vijfde nu."

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Zondag 2 November, tegen het einde van het jaar lijkt het weer steeds mooier te worden, en op deze zonnige november dag mag OKSV het opnemen tegen Elsendorp. Anfield in Overlangel loopt aardig vol voor deze wedstrijd. Alle ingrediënten voor een mooie voetbalmiddag zijn aanwezig!

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in.
DM: F. Vos RB: R. van Dinther RCV: N. Selten LCV: R. van den Berg LB: D. Ermers VM: B. Vos(c) VM: J. van de Loop AM: P. Hidding LA: R. Reijs CA:M. M. van den Akker RA: B. van den Berg
Wissels: Sjoerd van Griensven, Joris van de Wijst, Kevin Kuijpers

Opmerkingen:
  • Erwin van Summeren, Johan van de Wielen en Ted Schmitz zijn nog geblesseerd.
  • Ted was teruggekeerd uit Turkije en aanwezig, maandag word duidelijk of de placentabehandeling nut heeft gehad.
  • D . van Vucht was na de tegenvaller van vorige week in zijn oude ritme terug gevallen en heeft zich wederom niet bemoeid met het oppompen van de ballen.
  • Trainer Voet is nog steeds voor een geschikte naam aan het zoeken voor zijn nieuwe trouwe viervoeter, Wilt u helpen? Email uw naam dan naar studiooksv@hotmail.com
  • Willy van de Loop was ook deze week weer de man met DE vlag.
  • Nadat trainer Voet vorige week een vogel/eend had aangereden is die bijna in een mid-life crisis beland. Gelukkig wisten insiders hem te vertellen dat de vogel als nog gered heeft kunnen worden. Voet heeft het beestje inmiddels onder zijn hoede genomen en zijn eeuwige trouw beloofd om zijn schuldgevoel af te kopen. Het beestje krijgt elke dag zijn water en eten op een schoteltje opgediend. Toen het vogeltje afgelopen vrijdag wilde leren vliegen heeft Voet hem ook hier een handje mee geholpen, helaas is de trainer hierbij zelf hard ten val gekomen omdat hij in deze opwelling niet besefte zelf niet te kunnen vliegen. Gelukkig heeft hij er niks aan overgehouden. Zo krijgt een op het oog droevig verhaal als nog een romantische einde.
De wedstrijd
OKSV trekt het begin van de laatste weken door en begint redelijk sterk aan de wedstrijd. De fysiek sterke mannen uit Elsendorp hebben het zwaar in het begin en OKSV krijgt dan ook de meeste kansen.

De allergrootste kans in de beginfase is echter voor Elsendorp nadat Roel op rechts zijn man te makkelijk een voorzet laat geven, word deze bij de tweede paal te makkelijk ingekopt naar slecht verdedigen. Gelukkig gaat de bal op de buitenkant van de paal.

Bram van de Berg is een aantal keren dreigend op rechts en hier val ook de eerste goal uit, hij trekt na binnen naar een goede actie en schiet te slap op goal, de keeper red maar in de rebound rond Perr Hidding af. Prima goal 1-0!
Marc van de Akker en Perr zijn in de fase na de goal redelijk dreigend maar vergeten een aantal keren de trekker over te halen. Zonde, het redelijk goede spel van OKSV had beloond moeten worden!

In de 25ste minuut krijgt OKSV een penalty! Marc maakt een goede actie de 16 in en word hard na de grond gewerkt door een verdediger van Elsendorp. Rick Reijs legt aan maar mist jammerlijk(later bleek clarence Seedorf zijn grote idool te zijn), dit had de beslissing al kunnen zijn!
Elsendorp word hierna sterker en sterker en komt steeds meer aan voetballen op de helft van OKSV toe. Tegen de rust valt jammerlijk de gelijkmaker weer is het een doodspel moment wat OKSV de das om doet en weer word er matig verdedigd. De 1-1 word binnengekopt.

De matig fluitende scheidsrechter(Tevens een huis-vriend van oud vlagger Fred van den Boogaard bleek later) had het in de eerste helft nog redelijk onder controle. Toch blijft het lastig om niet te reageren op een scheids die zelf alleen maar reacties op wekt.

OKSV begint matig aan de tweede helft en de mannen van Elsendorp lijken er gaande weg de tweede helft meer en meer in te geloven.
Elsendorp word regelmatig dreigend zonder dat er echte kansen zijn, OKSV is een keer aanvallend gevaarlijk via de goede spelende Marc.
De redelijk sportieve wedstrijd word wel wat harder, de scheids neemt een aantal rare beslissingen en wil graag dat er gereageerd word op hem. Roel krijgt geel en ook een centrale verdediger van Elsendorp krijgt geel. OKSV lijkt in deze fase genoegen te moeten nemen met een punt.
Elsendorp lijkt als nog de 1-2 te maken maar de bal beland via de lat en de doellijn bij Frank in zijn handen, de spelers van Elsendorp protesteren nog wel maar dit tevergeefs.

In de 88ste minuut lijkt de wedstrijd even te escaleren, Rick maakt een overtreding op het middenveld waarna de speler van Elsendorp flink natrapt, In de commotie die er ontstaat word er wat geduwd en getrokken Bart Vos krijgt geen, net als de speler van elsendorp.

De scheids fluit net na dit incident af en de punten worden gedeeld, volgende week wacht de ontmoeting met Mosa 14 tot dan.