Pr. Irene D2 - OKSV D1
Uitslag: 3-0

2 november 2002

Moeizame zege van topper SBV op OKSV

Haren - SBV blijft koploper na alweer een nipte 2-1 zege. Op slag van rust zag Dirk Knipping zijn voorzet via de voet van OKSV-speler Johan Reijs in het doel verdwijnen: 1-0. De tweede helft was amper vijf minuten oud toen Rob Arts uit een vrije trap de 2-0 in schoot. SBV hield lang stand en hoefde alleen een tegentreffer van John Voet te incasseren.

Verdedigingsfouten breken DESO op Oss
Fouten in de defensie braken DESO gisteren flink op in de met 1-5 verloren wedstrijd tegen Heerewaarden. DESO kwam na een 0-1 achterstand door een treffer van Reuvers op gelijke hoogte. Na de hervatting was er van het goede spel weinig meer over en bleek de defensie zo lek als een mandje.

Ruime zege voor GVV’57 op Macharen Grave
In de 20e minuut opende Frank Albers de score voor GVV’57. Op slag van rust viel de 2-0. In de tweede helft kwam Macharen even terug in de wedstrijd toen Van Orsouw uit een strafschop de 2-1 aan liet tekenen. In een tijdsbestek van 10 minuten liep GVV uit naar 4-1, daarna was het gedaan.

SCV’58 gaat kansloos onderuit in thuisduel
Velp - SCV’58 ging op eigen veld met 0-4 hard onderuit tegen het Oijense OVC’63. OVC’63 loerde op de counter en was daar zeer succesvol mee. Halverwege de wedstrijd was het al 0-2 door doelpunten van Willem van Dorst en Nikki Smits. In de tweede helft kreeg SCV’58 nog twee treffers om de oren van Van Zonsbeek en Hendriksen.

NLC’03 staat weer met lege handen
Gassel - NLC’03 bleef ook in de uitwedstrijd tegen Gassel weer met lege handen staan. Gassel nam een 2-0 voorsprong, waarna Erwin Arens nog voor rust tegen scoorde. In de tweede helft kwam NLC’03 weer verder op achterstand, maar verkleinden Arens (3-2) en De Groot (4-3) de achterstand steeds weer tot een treffer. In de slotfase bracht Gassel de eindstand op 5-3.